![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Propozycje, sugestie, błędy forum Zauważyłeś błąd na forum lub serwisie a może masz jakąś sugestię? Podziel się tym z nami. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
tryb "tajniaka"
zwracam sie do adminow o rozpatrzenie mozliwosci wylaczenia tego trybu.Mam awersje na tajniakow i tajne tryby , obojetnie czego dotycza.
Jesli ktozs nie chce - to nie powinien sie logowac i korzyac z pelnego dostepu do forum i zawartych tam tresci ( jesli sa), przegladac mozna ze statusem goscia. Z nudow niekiedy licze userow wyswietlanych i zalogowanych , blisko 30% loguje sie w trybie tajnym, co mnie wkurza, bo lubie wiedziec kto aktualnie na forum jest lub byl |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za.
Tak sie zastanawiam jaki jest cel tego ktory ukrywa swoj pobyt na forum Moze jakos moglbym jeszcze zrozumiec ukryty status moderatorow, ale to tez byloby troche jak chlopcy-radarowcy w krzakach. Co do przegladania dzialow forum jako gosc bez logowania to chyba normalnie nie ma takiej mozliwosci albo zmienilo sie i nie zauwazylem bo dalo sie wejsc tylko do dzialu "uwagi na temat forum" i "na wesolo" ktorego juz nie ma. Jesli wiec ta opcja nie sluzy niczemu konkretnemu to moze z niej zrezygnowac?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mnie to ani ziebi... choc przyznam ze ja tez bym te opcje zlikwidowal - z tego co patrzylem na inncyh forumach to ukrywaja sie najczesciej admini/modowie - normalny user ni ema takiej mozliwosci - badz nie ma wogole listy obecnych - jest tylko liczba
mnie to obojetne
|
|
|
|
#4 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gosc na forum, ma mozliwosc podgladania postow. Przynajmniej ja mialem, gdy bylem nie zalogowany, po zamknieciu konta.
Nie moze tylko pisac i sciagac zalacznikow. (chyba, ze mialem jakies fory )ale z innych kompow bylo tak samo.Trybu tajniaka tz kiedys uzywalem, przez przypadek, pozniej juz go nie wylaczalem ![]() Ale to przecie chyba wszystko jedno? Jest czy nie ma?
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
A do pieca z tym! ;-) Zawsze jestem za pelna odpowiedzialnoscia za swoje poczynania...
Ewentualnie jeszcze rozumiem potrzebe utajnienia moderatorow ale to tez sredni pomysl...
|
|
|
#6 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cos czuje bgn, ze i Tobie zaczelo sie nudzic
![]() W kazdym badz razie wchodze jako tajniak i chcialbym, zeby tak zostalo. A skoro , az tyle osob wchodzi jako tajniak to widocznie ta opcja forum jest potrzebna. A skoro jest potrzebna to nie widze powodu dlaczego mialaby zostac zlikwidowana. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
i tak widze tajniakow
wiec jak powiedzialem mi to obojetnechoc jak ktos nic nie pisze to rownie dobrze moze wchodzic jako guest - roznic praktycznie nie ma...
|
|
|
|
#8 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[QUOTE]Weron napisa***322;(a)
[B]Cos czuje bgn, ze i Tobie zaczelo sie nudzic ![]() **************************************** czy ja wiem? Jeśli za nudę przyjąć stan w którym człowiek robi to czego nigdy by nie robił gdyby mu kazano- to rzeczywiście się nudzę, bo mam luzik w pracy. Przeglądałem jakiś czas temu posty Sida ( z mnie i zapewne jemu znanych powodów) i jeden z nich mnie sklonil do zlozenia tej propozycji. Ten tryb tajniaka to takie podgladanie przez dziurke od klucza, niby mi nie przeszkadza, ale czuje pewien dyskomfort. Patrzac jednak na aktywność administratorow mozesz byc spokojny, ze sie nic nie zmieni, bo odnosze takie wrazenie, ze zaden admin tego dzialu nie czyta ( Sida nie licze - bo jest modem)pozdrowienia |
|
|
|
|
|
#9 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Też jestem za ponieważ czasem chcę coś się dowiedzieć o kimś a tu lipa bo tajniaka ma !!!
|
|
|
#10 |
|
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
hmmm a ten obrazek z moja "podobizna" ;-) to w jakim celu?
|
|
|
#11 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|