![]() |
Panowie to moze cos innego zaproponuje... zamiana tematu...
|
Nie no chyba nie zamierzacie sie o to sprzeczac :P
|
ale cytowal mnie.
tak patrzac na spokojnie to do mnie tez moze sie przyczepic bo tez chyba tak zrobilem. pzdrwm Nikita_Bennet |
to bylo do mnie - ze czepnalem sie jednego zdania z wypowiedzi werona - nie piszac nic o reszcie
|
Cytat:
wycinam aby na forum bylo czytelniej i aby wiadomo bylo do czego pisze. jesli przeszkadza to sorki - postaram sie zapamietac (cos mam pecha wszedzie mnie ojezdzaja ostanio, chyba musze sie leczyc) pzdrwm Nikita_Bennet |
No szkoda. Ja sadzac z odpowiedzi kolegow powinienem zmienic na nowsza i pewnie niedlugo tak zrobie :)
|
Ups nie mam tej wersji :(
|
chwila
|
U mnie problemy wystepuja z wersja 5.5.10.28.
|
Zgadzam sie ... bo tak naprawde to trzeba bylo z intrygujaca wersja potestowac :)
|
No wiec czekamy , az Karina powie jaka ma wersje nero.
A cos mi sie wydaje, ze to moze byc wersja 5.5.7.2 i w tym wypadku nalezaloby postarac sie o nowsza wersej albo sprobowac zainstalowac ie6.0 No bo jakby nie bylo to najwzniejszy szczegol nie zostal powiedziany. |
ja bez driverow i poszlo jak po masle (oczywiscie z restartem)!
|
Problem rozwiazany - NIC nie trzeba instalowac. Najnowsza wersja sama sobie "pomaga" - czysty system i nic wiecej. Problem z glowy.
Zastrzegam, ze testowalem na Virtual PC 5.1 - dziala. |
Cytat:
. No wiec powiem jak to wygladalo tzn, ta instalka na goly, ze tak powiem system. Wiec: System 98SE + drivery do wszystkich urzadzen i nic poza tym. Nastepuje instalacja nero wersja 5.5.9.14.Program stwierdza, ze musi cos tam zaktualizowac(nie chcialo mi sie tego czytac walnalem tylko na reboot, a niech sobie aktualizuje) I po ponownym ladowaniu systemu a raczej jeszzce przed jego zaladowaniem nero zaczelo sie instalowac i nie wystapily zadne problemy. To wszystko. |
vmware jest lepszy od vpc 5.1 ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |