![]() |
Ja mam u siebie w sieci osiedlowej na jakieś 300 osób; 2x10Mb wyjścia na świat a w lanie 100Mb i naprawde jestem zadowolony inni zdaje sie że też. Cena; 30zł miesięcznie a instalacja 400 zł. Przedsięwzięcie to inicjatywa społeczna(non-profit) plus łącza TP S.A ale jak mi sie wydaje coś przy tym kombinowało też PSE.
|
moze i u mnie bedzie net dzielony na lan ale raczej nic z tego nie bedzie bo chca nam neo zakladac:(
|
Ja korzystam z numeru konektora oraz do rozmów gadu-gadu przez gprs z komorki w sieci idea.
|
Cytat:
PS zeby post byl na temat to dodam ze jade na sdi, wiadomo 140zl/mc, o dziwo mam to juz ponad 3 lata i jak na razie zadnych awarii ani wylaczen, mogloby byc szybsze i tansze ale coz - u nas nic innego nie ma do wyboru. |
Cytat:
Ale to siec akademicka - skonczysz studiowac i .... :) |
nie chce nikogo dolowac ale
100mbit dla siebie lub jak kto woli 622-1000mbit na swiat dla paru tys kompow :D 100 zl za rok WASK rulez |
U mnie DSL 512 podzielone na 8 osób(LAN). Chodzi jak burza, bo połowa userów siedzi na czatach i tylko przegląda strony:)
|
Cytat:
ja mam modem 56k. łącze sie albo przez OnetKonekt albo 0202122 |
Ja mam dostęp do neta przez sieć kablową 512/64. Nie narzekam choć czasami bywa mocno zapchany net.
|
Neo+ dla siebie ale i tak malo!
|
ja mam teraz 256kb zamiast 0.5mb (o tak sie dostawcy przestawilo (() na 20 osob i poza forum, www i lekkimi mailami nie ma szans nic robic - pingi mam takie duze ze nic tylko plakac :(
|
modem - Dialnet Co Dzień - 49.2 kbps
|
Ja jak Smartek, SDI, max rzeczywiste 11,5 kb/s
|
siec LAN
predkość: eee ;) |
Witam !
128/128 kbps radio 80PLN/miech |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:45. |