![]() |
Colin mcrae rally 3 pl
Pierwsza płyta SD 2.9 , druga i trzecia płyta - clony wykrywa - nieznane zabezpieczenie , w instrukcji piszą tak :
niniejsza gra Codemasters jest chroniona systemem FADE . jeżeli kupisz nielegalną kopie,będziesz mógł z niej korzystać - ale nie długo.Z upływem czasu gra będzie działać coraz gorzej. Czy ktoś coś wie na ten temat? |
to juz jest CMR3 ??? wow
cd1 przegrasz blindwrite suite :) cd2 i cd3 musisz jakos pokombinowac :) |
Trzeba tak
Witam. Ściągnij sobie Najnowsze Clony. Na pierwszej płytce jest zabezpieczenie Securom 4,77(BIS). Trzeba to skonfigurować w profilerze. A 2 dalsze płyty nie mają zabezpieczenie ale lepiej kopiować ciąglena profilu securom 4,77 ponieważ płytka ma taka funkcję żę coraz gorzej chodzi. Więc najlepiej nagrywać na 4X !! NIGDY NA !1X!:'(
|
Re: Trzeba tak
Cytat:
no i co to jest to FADE ?,czy nie ma szans żeby to dobrze skopiować? |
Niestety chyba masz stare clony
Jest Securom 4,77 daj aby sprawdzam folder w którym jest zainstalowana gra.I znajdzie :-)
|
fade to taki system ktory pozwala grac z pirata (czasem) tylko ze w trakcie gry staje sie ona coraz gorsza - niszczy sie - tesktury sie rozmazuja, literki ledow widac itp - testowalem to na zle skopiowanym flashpoincie - dziala wysmienicie - od razu po wlozezniu oryginalu gra zaczela wygladac idealnie..
|
Colin mcrae rally 3 pl
Clony XXL 2015 wykrywa SD 2.9 ,jest to orginalna polska wersja gry.
Przy instalowaniu orginalnej gry pl były te same problemy co przy wgrywniu ang.wersji (nieorginalnej). I ciekawostka z forum cdprojekt: - Witam. Jak w temacie, czy ktoś spodkał się z takim problemem że po kilku przejechanych odcinkach jazda dowolnym samochodem, na dowolnym odcinku lub w mistrzostwach staje się niemożliwa, samochód staje się niesterowny (nie skręcają się koła !!!) i nie zmieniają się biegi (nie są to napewno problemy związane z uszkodzeniem samochodu podczas gry). Mam Orginalną grę ( kupioną w EMPIKU w Sopocie i zarejestrowałem ją). odpowiedź CD Projekt - Witam! Problem dziwnego zachowania gry w niektorych miejscach jest nam znany i w chwili obecnej nad nim pracujemy. Rozwiazaniem doraznym jest wyjscie (do Windows) i powrot do gry. Mocno pracujemy nad tym i najpozniej w poniedzialek bedziemy mogli podac przyczyne i sposob rozwiazania tego problemu. No cóż ,dziś premiera długoooooooooo oczekiwanej gry i już wiadomo że bez poprawek sie nie obejdzie. Idziesz,kupujesz,rejestrujesz i tak lipa !!! |
dlatego ja czekam az wyjdzie w jakiejs srebnej serii po 49.90 ze wszystkimi pathami :P
|
Colin 3 PL i zabezpieczenie
Coz, ja juz sie meczylem aby przegrac pierwsza plytke. Z oryginalu oczywiscie. Na roznych stronach pisze ze jest to securom 4.78..... (przynajmniej o angielskiej wersji) ale kilka roznych programow wskazuje mi ze to safedisc 2.9 Niezmienia to faktu ze meczylem sie na wiele sposobow, raz zakladajac ze to securom a raz ze sd i niestety nie udalo sie przegrac. Zgrany obraz + emulator cd z Alkohola 120 dziala bez problemu. Moze komus sie uda w praktyce to przegrac a nie tylko mowic jak... Powodzenia
|
opisany objaw - niesterownosc samochodu pasuje jak ulal do dzialania FADE... moze jest troche przewrazliwiony
|
Problemy ze sterownoscia i wrzucaniem wyzszych biegow po pewnym czasie w grze to po porstu blad w grze i na forum na stronce cd projektu jest juz link do patcha. Bo blad ten wystepuje na oryginalach.
|
dlaczego ta gra (ang. wersja) nie działa po XP pro???
nawet nie wczytują się filmiki, a pod W98 działa miodzio. narazie słyszę tylko o codekach WMP9 i żeby włączyć synchronizację, ale i tak nie działa. |
Cytat:
Próbuj dalej. Powodzenia! |
a ja sciagnalem jakas wersje z netu i CD1 jest niezabezpieczony a w dodatku gra dziala bez CD \.No i kto teraz jest madry ....
Ja juz nic nie rozumie bo samym info pliku pisze ze gra ma securoma a tymczasem takie jaja.... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |