![]() |
nie wiem w co mam zagrać - pomożecie ?
są wakacje, a mi się cholernie nudzi tak wiec postanowiłem w coś pograc, ale ja nie wiem w co i mam do Was prośbę...
bowiem nie jestem w ogóle w temacie gier, ostatnio grałem grałem ponad rok temu... ...i ostatnią grą w jaką grałem to była gra pt. Fallout Tactics Brotherhood of Stell (tytułu w 100% nie jestem pewnien ale coś w tym stylu ;)) i ta gierka bardzo mi się podobała tak wiec jaką mi grę jesteście w stanie polecacic z tego samego typu co Fallout Tactics i najlepiej zeby była po polsku (choć moze i byc po angielsku :))... PS mam karte rive tnt 2 mn mb - tak wiec bądźcie wyrozumiali :) |
Fallout 2 PL - tylko grafika dużo słabsza, jak lubisz swiat magii i miecza to może saga Baldurs Gate? (BG2 przechodziłem 4 razy), a może Arcanum? - połączenie świata magii i XIX-wiecznego przemysłu - brzmii niespecjalnie ale gierka jest dobra.
|
Tylko jak zaczely sie wakacje ja od razu rzucilem sie na swoje ulubione gry, a sa to: Fallout 2 i Commandos (tylko 1 i dodatek do niej). Ja nie przepadam za nowszymi grami (nie chodza mi zbytnio), ale te dwie gorąco polecam - dla mnie sa jak marzenie.
|
Command & Conquer : Generals - kontynuacja RedAlerta - ja czaskam w kampanie USA non-stop.
I MISTRZOWSKI TYTUL NA KONIEC. WCIAGAJACA GIERKA MEDIEVAL TOTAL WAR!!!!!!-super. Mi tez sie nudzi w te wakacje. |
WarCraft III + dodoatek WarCraft III The Frozen Throne
Świetna gra |
Cytat:
|
Jagged Alliance 2 i GORKY 17 !!
POLECAM .. a tak pozatym .. to po co grac w jakies gry ..skoro isnieje DIABLO 2 !! P.S. ..ale impra; ) |
gierka
line of sight Vietnam
realistyczna i dosc trudna (ciagle podchodzenie zaczajonych zoltkow) strzelanka ale nie w stylu countera,na ura sie nieda...skradanie i ucieczki- jeden dobry strzal i... mision failed |
GTA: Vice City. Jest to moja ulubiona gra.
___________________________ Powered By: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
C&C Generals wyszło PO Red Alercie 2.
|
WITAM!!
Jestem tu nowy...:) Ja bym proponował Half-Life:Counter Strike |
może Tomb Raider - Angel of Darkness ?
|
Też bardzo fajna gra ale momentami monotonna.
|
ja tak tylko wtrące : "Po co KRZPACowi proponujecie jakieś GTA, Half Life, Tomb Raider ? Skoro po pierwsze gierka ma ruszyć na RIVIE i ma być TYPU - Fallout Tacticks" (fajna giera swoją drogą :) )
|
Cytat:
o ktoś to zaywazył ;) mi osobiscie się gry 3D nie podobają :) ja tam wole 2D jak jest w Red Alercie czy Falloucie :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:06. |