![]() |
Jaka Spaware Dvd Kupic !!!!!!!!!!
MYSLE ZE TEN TEMAT JEST TAK ZYWY JAK KAZDY Z NAS , MAM NADZIEJE ZE WSZYSCY POSIADACZE SPAWAREK DVD I CI WSZYSCY ZASTANAWIAJACY SIE CO WYBRAC BEDA CHETNIE WYBIERAC TAKIE POSTY ZEBY PODZIELIC SIE SWOIM DOSWIADCZENIEM LUB JE DOPIERO ZDOBYC I WYROBIC SOBIE OPINIE CO WARTO KUPIC , JAK DANE "spawary" PRACUJA itd MOJA WIEC PROSBA ZEBYSMY POMOGLI SOBIE NAWZAJEM WZOREM INNYCH FORUM!! NIEROZDRABNIAJMY TEMATU KIERUJAC WSZYSTKO CO ZWIAZANE Z TEMATEM ZAKUPU I OPINI NA TEMAT WASZYCH DOSWIADCZEN Z WYPALARKAMI DVD W JEDNO MIEJSCE PLEASS !!!!!!!!!!MAM NADZIEJE ZE BEDA TO KROTKIE ZWIEZLE OPINIE JAK W TEMACIE !!!!! A TESTY I OSTATECZNA OCENA CO WYBRAC ZALEZEC BEDZIE OD KAZDEGO ZAINTERESOWANEGO?:idea:
|
Temat wiele razy poruszany na forum, warto poczytać i kontynuować poprzednie wątki,
tylko po co te KAPITALIKI? nie da się na to patrzeć (netykieta!) |
racja
czytac sie nie da :( |
:cisza:
Chłopie! Albo zmienisz to pisanie na cos normalnego, albo wszyscy cie zl.ją. Nie pisze sie capitalikami! Troche szacunku dla innych forumowiczow! A tak poza tym to nagrywara musi byc: primo - tania, secundo - dobra (albo na odwrot, jak kto woli)... ;p ;p ;p Przejrzyj forum z ostatnich 3 miesiecy a wiele znajdziesz!!! 8) 8) 8) . |
Cytat:
- średnio drogich - dobrych Myślę ,ze pod te warunki podpadają Pioneery, Teac, Asus, TDK, NEC. Sony jest za drogie. Mam wątpliwości czy zaliczyć do kategorii dobre Toshibę, LG. Ale może mam uprzedzenia ? Pozdrawiam Jabba |
Panowie !
W Arcompie mamy już TEACa OEM za 800 zl. No i Pioneera 105 za 895 zl. Chyba normalność wkracza. Szkoda,ze u mnie we Wrocławiu jeszcze nie całkiem, choć 105 można za 915 zl dostać. Ale ja węszę za 106 (A06) dual format. I jak zwykle : jak człowiek za czyms węszy, to tego nie ma :( . A wolałbym kupic na miejscu niż wysyłkowo. Zawsze to łatwiej z serwisem, naprawą... Jabba |
Jabba nie czekasz? za miesiąc, dwa bedą już dostępne prędkości x8 :)
|
Cytat:
Oczywiście mam nadzieję ,że mój czytnik bezbłędnie będzie czytał płyty nagrane x4 ale na razie nie wiem czy tak będzie. Zresztą nawet tu na forum, ludzie coś nie piszą czy ich czytniki czytają płyty nagrane x4.. Tak sobie myślę ,że do dobrych filmów, które zechcę zachować na dłużej, zastosuję lepsze nośniki (TDK,Verbatim), tak jak do muzyki. Mam nadzieję,ze nośniki będą tanieć. W końcu jeszcze nie tak dawno kupowałem paczkę 10 Verbatimów CDR za 50 zł (czyli sztuka 5 zł). A teraz TDK są w sklepiku za 1,40 zł z wałka. Tak więc może bedą dobre płytki DVDR za 3-4 zł ? Pozdrawiam Jabba |
wszystkie plytki x4 ktore nagralem TDK sa odtwarzane w stacjonarnych playerach DVD bez zadnych problemow ! wiec predkosc nagrywania nie ma zadnego znaczenia
|
Cytat:
nie mam zamiaru ładować się w żaden shi... ;) |
Cytat:
Jabba |
Sorki ! Sorki ! jeszcze raz SSSorki !!! za "kapitaliki" widze ze temat powoli sie rozkreca ! Mam nadzieje ze ja jak i wiekszosc Lamerow i laikow jesli chodzi o temat jak w poscie czesciej bedzie tutaj zagladac jezeli swoje opinie o sprzecie,plytach i tym jaki format wypalary wybrac ? beda omawiac uznani Forumowicze i wszyscy znajacy sie na rzeczy!!! Niech powstaje rzeczowa i tworcza kolekcja porad , opini i obserwacji dotyczaca rozwoju i ewolucji rynku DVD !!! A tak nawiasem mowiac bardzo zmartwilo mnie dzisiejsze info "Wolno kupić i mieć" na stronie ??? Pozdrowionka dla wszystkich FuFu 8-)
|
Cytat:
- nagrywarki dualformat -R/+R - nagrywarki -R - nagrywarki +R Ostatniej bym nie kupił... Co do firm : Pioneer, TEAC, NEC. Co do praw UE (którą sami wybralismy no to mamy ;) ], to mamy chyba czas do 2004 roku... Jabba |
Cytat:
|
[QUOTE]Jabba the Hutt napisa***322;(a)
[B]Jak dla mnie, kolejność jest następująca : - nagrywarki dualformat -R/+R - nagrywarki -R - nagrywarki +R Ostatniej bym nie kupił... Co do firm : Pioneer, TEAC, NEC. A wiec stawiamy na format -R ? Pojawily sie na forum opinie ze wlasnie +R jest bardziej popierany w Europie i na swiecie za sprawa MIcrosoft ktory poparl ten ostatni !!!!!!! Pozostaje wiec chyba troszeczke poczekac na rozwoj wydarzen? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:10. |