![]() |
Cytat:
|
i WinOnCD i Nero to pikusie przy Feurio - tylko z Feurio mozesz tak nagrac plyte zeby nie bylo ZADNYCH, nawet absolutnie minimalnych przerw miedzy utworami
Feurio jest simply de best :) ps. winoncd wygral moj konkurs na program z najbardziej mnie odpychajacym interfejsem :) |
Cytat:
|
ok - sprawdze - thx
|
JES ... zrob to winoncd tak jak pisalem :)
|
ok - tyle, że Nero burzy się jeśli daję przerwę po pierwszym nagraniu mniejszą niż 2s, a ja potrzebuję nawet po pierwszym nagraniu mieć 0. Any ideas?
|
Cytat:
|
mhm... a co to jest PPM ? (jeśli idzie o program do nagrywania, to używam Nero)
|
winoncd
zaznaczasz wszystkie utwory wciskasz PPM i wybierasz z menu kontextowego `usun przerwy miedzy utworami
|
To wystarczy jak zrobisz tak jak wyżej opisano.
|
A co jeśli mam mp3-ki z płyty miksowanej (cała płyta to jeden wielki mix) tyle, że podzielone na wiele ścieżek audio i nie chce przerwy po pierwszym nagraniu?
|
m200... ja Ci wyjaśnie na przykładzie Nero...
po "przeniesieniu" piosenek, które chcesz nagrac na płyte do okna audio, zaznaczasz wszystkie piosenki [oprócz pierwszej scieżki, pierwsza sciezka musi miec ustawioną przerwe na min. 2 sekundy] które chcesz wypalić i wybierasz Properties i tam sobie ustawiasz Pause na 0 Seconds oczywiscie nagrywasz jako Disc at once :3msie: |
Tak. Potrafi to obecnie każdy program. Trzeba nagrywać w trybie DAO i ustawić długość przerwy na 0 sek.
|
audio - odstępy miedzy utworami
czesc
czy jest jakis program ktory pozwala nagrac plytke audio ale tak zeby nie bylo odstepow miedzy utworami tylko zeby jeden 'przechodzil' w nastepny? m |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |