Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   firewall - jaki (https://forum.cdrinfo.pl/f5/firewall-jaki-24406/)

eloise 15.08.2003 13:31

uffff znowu będzie spokój na forum

-Sid-The-Rat=> 15.08.2003 13:26

prosba spelniona

Relifex 15.08.2003 13:21

Oficjalnie rezygnuje z tego forum dziekuje za wspolprace iz zegnam wszystkich.
To towarzystwo jest nie dla mnine... Prosze wykasowac moj login i profil..
PaPaPa

memorando 15.08.2003 13:07

Cytat:

Relifex napisa***322;(a)
jestes banalnym czlowiekiem boisz sie krytyki potrafisz tylko wyrzucac ludzi ... szkoda mi ciebie na prawde szkoda
A to ze zajrzysz w logi i zobaczysz IP to myslisz ze jestes wielki ? przecoiez dziecko to potrafi .... czlowieku szkoda mi Ciebie szkoda...
Zajrzyj sobie jeszcze raz w logi ...

Panie relifex palnij się w tą pustą głowę. I nieobrażaj ludzi. zachowujesz się jak twój pobratymca z awatarka. Czyli jak prostak cham bez czci i honoru. Sid uczciwie zapracował na swój soft. I robi co chce ale granica między wolnością wyboru a chamstwem to dwie różne sprawy. Sid robi co chce i w sposób kulturalny a ty jak prostak i wieśniak się zachowujesz jesteś śmieszny to wszystko

ps. jesteś prymitywem:)

pepperman 15.08.2003 13:07

Cytat:

Relifex napisa***322;(a)
jestes banalnym czlowiekiem boisz sie krytyki potrafisz tylko wyrzucac ludzi ... szkoda mi ciebie na prawde szkoda
A to ze zajrzysz w logi i zobaczysz IP to myslisz ze jestes wielki ? przecoiez dziecko to potrafi .... czlowieku szkoda mi Ciebie szkoda...

o co Ci chodzi? ktos chce uzywac legalnego softu to uzywa. ktos nie chce to nie musi. jeszcze nie widzialem, aby Sid komus "przysrywal", ze ten uzywa lukrowanego softu. ja tez uwazam, ze jezeli oprogramowanie wykorzystujesz do pracy i na tym zarabiasz to musi byc legalne. do rozrywki juz niekoniecznie ;), ale to moje zdanie, choc chyba nie tylko.

-Sid-The-Rat=> 15.08.2003 13:05

nastepny taki post bedzie twoim ostatnim - i zadne proxy ci nie pomoze

Relifex 15.08.2003 13:02

-Sid-The-Rat=> 15.08.2003 11:22

juz za ton grozi ci wylot :) tak samo za avatara ktory mnie drazni :)

bogaty nie jestem - ale moja rodzina zarabia na zycie komputerem - i musze miec czysto

co ty i inni masz na kompie i dlaczego sie chwalisz piratami guzik mnie obchodzi

koniec cytatu

ps. nie Bagdad tylko Czestochowa

Relifex 15.08.2003 10:01

-Sid-The-Rat=> jest chyba bogatym czlowiekiem i nie wie w jakim kraju zyje mysli ze wszystkich stac na oryginalne oprogramowanie jasne, ciekawe czy on sam ma wszystko na swoim PC oryginalna
Chyba ze gola winde :-P
Sczerze dam Ci rade czlowieku przestan pieprzyc o tych swoich legalnych programach itp dopuki ceny oprogramowania nie zmaleja to 90 % polakow nie bedzie stac na zakup legalnego oprogramowania.

AS_Wywiadu 15.08.2003 09:24

zone alarm jak i symanteca produkt to siajs siajs siajs, nie blokują wszystkich portów, łatow można je obejść nie ma to jak outpost firewall lub kerio lub sygate, jak poczytacie zachodnią prase a nawet dobrą polską to się przekonacie polecam link: http://www.infojama.pl/sections2.php...icle&artid=151
"Norton Personal Firewall 2003: Jest to, mimo swojej wielkości, najgorszy (relatywnie) program spośród czterech testowanych. Na uwagę być może zasługuje monitor połączeń który oprócz rozbudowanych filtrów pozwala na przerywanie konkretnego połączenia podobnie jak Outpost. Generalnie jednak jest to najsłabszy wybór i nie polecam tego produktu" Koniec cytatu

pepperman 13.08.2003 15:22

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
powiedzmy ze crackowanie programu sieciowego - czyli takiego ktory ma pelny i nieograniczony dostep do netu jest... ryzykowne... ale to tylko moje zdanie i naturalnie mozna wysmiac taka zenujaca ostroznosc
Sid ma racje... to tajemnica poliszynela, ze np. niektore "lewe" antiviry potrafia byc nie w pelni funkcjonalne lub ich funkcjonalnosc zostaje ograniczona po pierwszym sieciowym updacie,c choc wszystko wyglada jak najbardziej cacy (zawsze mozna posilkowac sie manualnym upgradem). dlatego jezeli juz, to radze ogladac rodzynki z dwoch stron jezeli jest to mozliwe ;)

Patrix 13.08.2003 14:57

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
powiedzmy ze crackowanie programu sieciowego - czyli takiego ktory ma pelny i nieograniczony dostep do netu jest... ryzykowne...
... i wrzeszczy na cala siec ze crackowany.
Raczje nie wszyscy na to uwage zwracaja.

-Sid-The-Rat=> 13.08.2003 14:49

powiedzmy ze crackowanie programu sieciowego - czyli takiego ktory ma pelny i nieograniczony dostep do netu jest... ryzykowne... ale to tylko moje zdanie i naturalnie mozna wysmiac taka zenujaca ostroznosc

Zetoxa 13.08.2003 14:14

... no coś ty, nie wolno używać Kraków || :o :boks:

RoKFoR 13.08.2003 13:54

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisał(a):
ps. outpost w wersji pro jest platny...
... a od czego sa cracki :zeby:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:03.