![]() |
XP a ASPI
witam! mam maly problemik. postawilem wlasnie XP_eka Profesional.Clony XXL nie widzi nagrywarki i CD-romu. oczywiscie winne sa aspi. wpuscilem kilka wersji za koleja. za kazdym razem jest to samo. w koncu, po kolejnym upgrade aspi, program zobaczyl drivy , ale dalej pisze ze ich nie ma. tymbardziej podczas skanowania wywala komunikaty o niepodlaczonych streownikach. czy ktos wie gdzie jest przyczyna. NIE MAM wiecej weresji aspi do zainstalowania!:((
|
A fixaspi pod XP zarzuciles tez?
|
przejedz Force Aspi 1.8
|
nie robilem fixem
Cytat:
mozesz mi podeslac?? priv na rzyczenie! narka |
nie
Cytat:
|
Daj mu te forceaspi 1.8 albo normalne najnowsze i do tego fixaspi: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=2184153751
Sprawdz potem aspichk czy wszystko w porzadku i powinno hulac :) |
na xp mam w tej chwili force aspi 1.7 i nawet feurio sie cieszy ze mu dobrze - a ten program ciezko zaspokoic
|
U siebie pod xp wgrywałem aspi firmy Adaptec najpierw 4.57 a później nakładka 4.60 i wszystko pracuje pięknie.
|
mowiac krotko-dzieki
Cytat:
sprawdzilem, dziala wszystko. jednak bez rejestru (tj. fixaspi) nie pomagalo nic. wgrywalem dla jaj wszystkie aspi jakie posiadam i z konwersja rejestru dziala kazdy. mowiac krotko - dzieki za pomoc |
Cytat:
|
ja tez to mam.....skad posciagac ASPI?
|
nie pozucilem - mam pare kompow w domu - ten jest pozyczony od kumpla ktory mieszka w akademiku w ktorym jest remont - i kompa mi na wakacje zostawil - kozystam z okazji i testuje winxp - na razie jestem zadowolony, ale w2k i tak nie porzuce (xp ma ciagle jeszcze kilka narowow...)
|
Cytat:
|
Dostałem od kolegi.Jak potrzebujesz to podaj maila.
|
Force ASPI
Przejdz na force aspi nie ma z nimi problemu pod XP
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |