![]() |
a teraz wam powiem o następnym błędzie z tym, że nie wiem czy jest jeszcze w wersjach 6.009 wzwyż ale w samej 6 Ultra jest następujący płytki które zostały nagrane z możliwością dogrywania danych na nie po sformatowaniu dychu i zainstalowaniu winka i nero (oczywiście tej samej wersji czyli 6) nie widzi danych na tej płytce. (jak wiecie co zrobic ztym to odpiszcie) Pozatym mam takie pytańko być może zpokrewnione z problemem u góry co zrobić aby ustawić typ płytki na której są dane zapisane w 2 typach boot i data disk na domyślny jako boot bo niestety płytkę zapisaną jako boot dałem na do granie plików jako typ data disk i nie stety nie widzi pliczków wcześniej zapisanych jako boot ( a dlaczego pisałem że być może spokrewniony jest ten problem otuż jak dałem na dogranie jako data nie widział też wcześniejszych plików zapisanych - a może dlatego , że nie dałem na dogranie plików jak boot?) A cha no i jeszcze jedno pytańko czy te programy nero z nero.com są to pełne wersje na jakiś czas czy coś podobnego? Z góry dziękuję za pomoc
|
Re: Dlatego
Cytat:
Słowem pupa jak pisał Gombrowicz. |
Dlatego
ja wole roxio - super i no problem :fiu:
|
Mam Ltr 48246K i Nero 5.5.10.50 - ten sam numer co wszyscy, czyli KICHA z miodem. Wróciłem do 10.9 i ok.
Przypomina mi to trochę Winampa 2 i 3. Ale może się mylę. |
Hmm - dziwne to Nero. Po instalacji nagrałem kilka płytek w tym z overburningiem jakieś 705-710 MB. I wszystko było OK. Do dzisiaj.
Przy próbie nagrania czegoś co "waży" 701 MB komunikat: "nie masz gościu miejsca na płytce więc spadaj". I tyle brak miejsca. D Z I W N E |
Cytat:
|
Neandertalczyk pozdrawia !:cisza:
|
Cytat:
nawet 5.5.10.50 jest SKOPANE |
WOW! Co raz ciekawsze rzeczy sa tutaj pisane na temat tego NOWEGO. Chyba nie dlugo bedzie mozna sie spodziewac ze te NERO 6 to w ogole przepala plyty na wylot :)^_^ ^_^
|
I ja właśnie przesiadłem się z powrotem na 551042 i nie mam żadnych problemów. Oprócz błędu z nadpalaniem znalazłem jeszcze inne błędy:
-gdy wybiorę "Kopiuj CD", to przy pojemności powyżej 697Mb wysuwają się tylko tacki od napędów, nie wyskakuje nawet okienko że " Za mało.." -nagrałem płytę, część danych było z HDD a część z płyty CD i nagle gdy porównywałem dane na nagranej płycie z danymi z płyty kopiowanej okazało się że niektóre pliki miały zmienioną godzinę utworzenia (godzina była przestawiona o 1h do przodu względem orginału) |
Ciesze sie ze chociaz ktos podziela moje zdanie. Po prostu zmienianie na inna wersje programu jest warte swieczki wtedy gdy poprzednia wersja ma jakies bledy lub w nowej pojawiaja sie jakies opcje ktory do tej pory nie bylo. No to tyle bo temat dyskusji jest o NERO 6 :) A ja o wczesniejszej wersji tutaj sie rozpisuje :)
|
Cytat:
|
coz... pytanie ktore stawiasz to pytanie na ktore ja od lat szukam odpowiedzi - po co taki ped za nowosciami...
narazie najlepiej sie broniaca wersja to to ze to czyjse hobby - ale ona i tak jakos mnie nie przekonuje... coz... witaj w klubie neandertalczykow jadacych na 5.5 - mam nadzieje ze jest nas wiecej |
Ja się tak zastanawiam co jest takiego rewolucyjnego w tym Nero 6.0.0.15 ze trzeba by sie od razu przesiadac ze stabilnej 5.5.10.42??? Skoro jest troche bugow (troche???) w tym nowym nero to przeciez po co tak gonic za super najnowszymi i najaktualniejszymi wersjami NERO. Uważam ze bedzie warto sie przesiasc jak pojawia sie jakies ciekawe rozwiazania (choc co nowego moze sie pojawic jeszcze)a wersja bedzie nie zabugowana
|
nero 6015 to gówno wolę 6011 nieobchodzi już mn ie polska wersja żadna tylko english nero i stabilne mogą wydać nawet po arabsku byle działało najwyżej się poduczę arabskiego:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |