![]() |
corpfiles poszukaj sobie na www.yahoo.com lub na www.filemirrors.com
|
Cytat:
piszac nigdzie mialem na mysli sam system ale za to jest cos takiego jak XP KeY ReCoVeRER AND DiSCOVErER 5.12 - bylo juz o tym sofciku na forum :) dzialanie tego progsu jest proste trzeba wiedziec jakiego uzywamy klucza ww wymienionym programie [Mode] ustawiamy na [TEST KEY], [Software] ustawiamy na [Windows XP CORP], wpisujemy nasz klucz w odpowiednie pola i dajemy [PROCESS!] jesli dostaniemy komunikat "The Key 'xxxxxxx' is: VALID !!!" to oznacza, ze nasz klucz jest kluczem Korporacyjnym, a jesli ze ...INVALID to to oznacza, ze klucz jest kluczem HOME lub PRO (mozna sie upewnic wybierajac [Windows XP PRO]/[Windows XP HOME]) |
Cytat:
Bo link, ktory jest w opisie nie dziala :( Ponadto potrzebne sa jeszcze: WINNT.SIF (opcjonalnie) i boot image. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
coz - miales po prostu kiepskie ciasteczko - zdaza sie, pewnie kazdy sie kiedys na takie natknol :buu:
poszukaj innego, adresy z silnikami do szukania cukru sa powszechnie znane 8) ja Ci nie pomoge w tej kwesti, gdyz nie uzywam home :blee: powodzenia :) |
oki juz widze blad jak na byku pisze ze "modification of CORPFILES" oraz "Make sure you have not installed other cracks before doing this!" ach ale ze mnie ciapa ale dobrze a teraz pytanko
mialem kiedys takie "ciasteczko" do homea ktorze wylaczalo wpa ale po kilku dniach windows sie nie chcial juz wlaczac (zalogowac) co konczylo sie reinstalacja lub naprawa mozesz mi wyjasnic co robilem zle? te ciacho bylo takie ze tryb awaryjny potem bat no_wpa>reg itd wiec co robilem zle ze mi po paru dniach sie psulo? |
no i sobie sam odpowiedziales ^_^
tam jak byk na samej gorze stoi napisane: ***** pozdro |
a to co niby jest? http://republika.pl/przemo_one/helloo/xp_512.html -tu jest ten myk na ktorym sie wzorowalem
i nie mowcie cukierki tylko cracki material ten jest dla niedowairkow i tylko do celow edukacyjnych na tej stronie jest tylko opis i nie ma zadnych "copyright" plikow ani seriali(wszystkie linki sa martwe)!!! bo ja zawsze myslalem ze pro i pro corp to inna sprawa a wy mowicie ze tylko klucz sie rozni no dobra wiec zerknijcie na to powyzej i powiedzcie czy ja to zle zrozumialem czy to fake czy co? |
Cytat:
jak Ci Y@nkee_PL napisal WinXPpro od WinXPpro Corp rozni sie TYLKO i wylacznie nr cdkey podawanym pray instalacji i od tego nr zalezy koniecznosc aktywacji lub jej brak jezeli musiales dogrywac jakies pliki to znaczy ze miales zwykly serial i dodales CRACKA - a ze ten cukierek sie nazywal corp files to calkiem mozliwe ^_^ do wersji home nie ma seriali corp bo nie ma i juz ;p musisz zaladowac po prostu cukierka i bedzie git :jupi: |
wersja Pro od Pro Corp rozni sie tylko numerem (wersja Pro Corp, w przeciwienstwie do Home/Pro, nie wymaga aktywacji produktu) ;)
jesli ktos ma WinXP Pro z numerem Corp to nigdzie i tak nie bedzie w stanie zobaczyc czy ten klucz to Corp czy tez nie :) |
ludzie ale ja nie szukam numerka ani cracka ja chcialem wrzucic cos co sie nazywa corp files(to co robi w win pro corp ze nie chce sie aktywowac) i to zrobilem tyle ze w rezultacie wyszedl mi xp pro z mojego xp home a nie tak mialo byc
czyli w rzyczy samej to te 13 mb plikow tworza pro w kazdym razie dzieki za pomoc ale juz jej nie potrzebuje wystartowala mi 30-dnowka neo+ wiec to ze windows wylaczy sie po 30 dniach to nie jest taka zla sprawa :) |
Cytat:
na rodzimych wynalazkach jak Action, DGM, NTT i wiele innych niestety nie z tym co w PS nie sposub sie nie zgodzic :blee: |
Cytat:
PS Kizio troche chamski pomysł ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |