![]() |
Dzieki.
Ftp dziala codziennie ale w roznych godzinach startuje i o roznych wylaczam wiec probuj dalej. Co do zdrowia to powiem ze poki co zywie sie kisielami i innymi kaszkami wiec na bank turniej sie nie odbedzie. Nie jestem w stanie spokojnie myslec a co dopiero grac. Odlozymy to na koniec listopada lub poczatek grudnia moze jakos sie zgramy. A poki co bez odbioru. |
No to już wiem dlaczego nie mogę ostatnio połączyć się z Twoim FTPem aby dokończyć ściąganie tego Q3 :(
No ale nic - zdrowie jest najważniejsze - więc kuruj się stary :) |
witam
musze niestety odwolac turniej q3 - jak cos to moze sie odbyc w jakims pozniejszym terminie mam troche klopotow zdrowotnych i nie bedzie mnie (raczej) przez najblizsze 10 dni w zwiazku z tym ciezko bedzie zeby postawic serwer moze to i lepiej bo sporo osob ma problemy z q3 wiec moze przez ten czas potrenuja i poustawiaja co i jak przepraszam ze tak to wyszlo ale coz niestety zdazaja sie przypadki losowe ps. moze przez to sidu z nami zagra :D |
Ilość załączników: 1
A tu podaje fajną rzecz, dla tych którzy nie lubią migotania obrazu podczas granie w Q3A:
Wywołaj konsole klawiszem ~ potem wpisz: /r_displayrefresh np. (*)75, czyli: /r_displayrefresh 75 ENTER /vid_restart ENTER (*) - ustaw odświeżanie (Hz) odpowiednio dla rozdzielczości. W załączniku jest plik z powyższym opisem. |
Cytat:
ps. mecze anarkiego - sadze ze doszedlem juz do kresu swoich mozliwosci... |
no dobra, dopisuje sie :)
patch 1.32 zainstalowany OSP sie wlasnie sciaga ;) |
Cytat:
najwyrazniej mojemu kompowi ten mod nie odpowiada, trudno :blee: |
nie jest zbedny - pozwala uniknac matactw
po drugie pratkycznie bez osp nie ma co sie na sieci pokazywac - to standard ktorego nikt juz nie probuje podwazac a jakie motanie? sciagasz, instalujesz (lub wypakowujesz) do katalogu q3/osp i grasz... |
moze bez mieszania z tym osp - wtedy moglbym zagrac ...
przeciez osp jest zbedny |
part 2 [rar 3.20]
rozpakowac do katalogu baseq3 |
part 1 [rar 3.20]
|
ten drugi - OSP tournament 1.03
teraz dwie rzeczy a) prawdopodobnie bedziecie grac bezemnie - w nastepny weekend jestem nieobecny (koncerty) i ciezko by mi bylo grac - zreszta mam jakies jazdy z laczeniem sie z serwerami - ale to prawdopodobnie wina nieudolnego routingu ktory wykonalem w domu Anarki Contest b) mam pomysl na inny konkurs q3, konkurs w duzej mierze offline (wiem jak niektorym ciezko zgrac sie o jednej porze i grac - bo rodzina nie chce buczcego kompa o 2 w nocy albo lacze slabe bo koledzy ssaja itp) proponuje turniej pt. anarki contest - mala mapa, jeden glupi bot (skill bring it on) i kto zabije go najwiecej razy w 10 minut konkurs ma prawie same zalety - nie wymaga mocarnego lacza, mozna potrenowac w spokoju, moga zagrac nawet ci ktorzy maja modemy i niejako pierwotne zawody omijaja ich z urzedu ma tez wade, nawet powiedzialbym calkiem spora - brakuje elementu kontaktu z zywym przeciwnikiem - ale mam wrazenie ze mozliwosc rywalizacji w wiekszym gronie bedzie zacheta do uczestnictwa mape juz wybralem q3dm1krg [nigdzie nie znalazlem jej downloadu wiec umieszcze ja tu w dwoch kawalkach] zasady gry tez: mod gry - osp czas - 10min bot - anarki skill - bring it on pure s. - on mapa - q3dm1krg cel - zabic drania jak najwieksza ilosc razy nie powiem jakie osiagam tam wyniki :) [z tego tez wzgeldu raczej nie bede bral w tym konkursie udzialu] mape wybralem malutka z prostego powodu - im latwiej sie jej nauczyc tym szybciej spada przewaga doswiadczonych killerow i wyniki zblizaja sie do siebie - a ta mapa jest naprawde malutka |
Do Majonez'a:
O tym mowie przy wyborze OSP Jest niebieskie OSP i czerwone Jeszcze jedno czasami mi server odpowiada "unknow client to auth" |
ja chyba tez.
nie moge potrenowac w sieci wszedzie pisze zebym uaktulanil gre..., albo cos innego |
chyba jednak odpadam...
ten quake od Majoneza toz sie zacina. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:09. |