![]() |
nasz turniej q3
Moze zrobimy sobie maly turniej q3 forumowiczow
takie male odprezenie przed czekajaca szkola/studiami/praca/zona* bede mogl postawic jakiegos kompa na serwer tylko przydaloby sie ustalic date no i liczbe uczestnikow. Co wy na to dziewczyny i chlopaki :> Dotychczasowe ustalenia : Termin:[list=1][*]Data 08.11.2003 (sobota tydzień po świętach)[*]Godzina od około 20:00 do końca[/list=1]Co potrzebne:[list=1][*]Quake III Arena[*]Osp 1.03a full[*]Q3 Point Release 1.32[*]Chęci :D[/list=1]Mod - proponuję ClanArena albo mod sida (ale wszystko jeszcze do uzgodnienia) Plansze - pro-q3dm6 oraz jakaś inna nie taka popularna (plus ewentualnie 3 slużąca do baraży :D) Tryb gry - 1v1 (każdy z każdym conajmniej 2 razy) lub jeżeli dużo nas będzie to system pucharowy Nagrody (można odebrać na zlocie lub przy pierszym spotkaniu ze mną):[list=1][*]Pierwsze miejsce - piwo[*]Drugie - piwo[*]Trzecie miejsce - piwo[/list=1]Uczestnicy:[list=1][*]Majonez[*]-Sid-The-Rat=>[*]Patrix[*]Mr. Y[*]Nol[*]mqy[*]SEBAwl[*]Thanatos[*]To miejsce czeka na Ciebie[/list=1] ps. pozwolilem sobie wywalic czesc postow zeby bylo przejrzyscie przepraszam osoby ktorych posty wywalilem ps2. oraz pozwolilem sobie dopisac osoby niezdecydowane :D |
wchodze w to
tylko najlepiej w godzinach poznych wieczornych |
Mi pasowałaby niedziela, a dokładnie to późny wieczór.
P.S. Mam nadzieję, że amatorzy też mogą zagrać, bo w Q3 zacząłem grać dopiero niedawno:) (zwykle grałem w UT). |
Mogie nad tym pomyslec. Najlepiej sobota w godzinach 22.00 - 2.00
|
ja te zmoge grać, sobota lub niedziela np 19:00-21:00 ;)
|
co do q3 - jak juz bedzie wiadomo ile osob chce w to grac uloze roadmap - albo system pucharowy (duzo ludzi) lub jak najdluzej kazdy z kazdym (malo ludzi)
zajmie mi to moment wiec w razie czego latwo o poprawki (przed startem gier - nie zmienia sie zasad w trakcie) |
Ja bym sobie pyknął w Q3A, ale dawno nie grałem... Nawet nie chce mi się go instalować :P
|
2 - Sidney Szczur - do uslug - masakrowanie na zyczenie - ostatnio mam 60% z raila w czasie normalnej gry i weicej fragow lapie railem niz rakieta :D
pranie proponowalbym robic 1v1 na zwyklym tournamencie (ja najchetniej na fizyce promode - vq3 jakos mnie meczy) na mapach prodm6 i protrn4 - ew. dorzucilbym jedna doskonala mapke 3rd party - ale to jeszcze troche czasu |
3- Patrix
Za 2 tyg i jeszcze sobota - spox :D PS a tego moda to trzeba miec zainstalowanego u sienie ?? bo jak tak to link by sie przydal :) |
do gry bedzie potrzebny
q3 w wersji 1.32 osp w najnowszej wersji - czyli 1.03 www.q3arena.gry.wp.pl - ramka po prawej stronie - powinny byc linki do tych plikow jesi zdecydujemy sie na mojego moda to zapodam configi |
|
jedno oczko nizej :)
http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=9&a...kat=6&file=837 |
4. Mr. Y
Podajcie jak nastawic te pro mody itp. (czytaj co napisac w komendzie zeby nie bylo nie domowien) Napiszcie takze ktora mapa na 100% (rozmiem ze ta co majonez podal) OFF TOPIC Fajnie by bylo gdby sie cos w ET zrobilo ja w to wymiatam, ta gra jest swietna |
na poczatek musisz miec osp
wlaczasz q3, mods->osp (load) odpalasz jakas mape (przez np. menu skirmish) wpisujesz \callvote promode 1 [enter] [mozna to tez wpisac na stale do configu - ale to podam pozniej bo komp z q3 wylaczony] i patrzysz czy fizyka (sposob poruszania sie) czyms sie dla ciebie bardzo rozni - im mniej grales tym mniejsze zauwazysz roznice ja niestety gram tylko na takiej fizyce [to dosc waska specjalizacja] bo lubie PREDKOSC, a predkosci tam rozwijane sa takie ze biegam szybciej niz leci rakieta :) [zreszta zapytajcie majoneza ile czasu zajmuje mi obiegniecie na okolo q3dm6 - kolo 3-4 sekund [przy dobrej fazie]... |
Ja nie zagram, bo mnie firewall nie przepuści, ale mógłby ktoś nagrywać te mecze i potem je gdzieś na forum wrzucić????
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |