![]() |
problemy z odtwarzaniem
Mam taki problem, zrobiłem sobie kopie mojego DVD na nagrywarce Sony DRU-510AK standardowo smartripper, ifoedit, a potem nero, i okazało się że mój DVD firmy Panasonic nie czyta tegoż nagrania, czy to jest możliwe, i dlaczego? Prosze o pilną odpowiedz.
|
Może Panasonic Ci padł, a może nie czyta tych nośników, a może cos źle zrobiłeś po drodze, a może .... poszli do lasu....
|
Cytat:
Robs widze ze ci nerwy siadaja..........ale taka jest rola mentora FORUM CDRinfo.....oczywiscie ja tez przylaczam sie do slow a moze???? Naprawde ju jest wszystko....mniej pytan wicej czytac...... a tak apropos jestem w stanie rozwiazac problem jezeli chodzi o panasonica bo to marka odtwarzacza z ktora jestem zwiazany od poczatko formatu DVD.....lecz po szczegol zapraszam na prv..... |
Ten Robs to kto ? Mentor ?
sory ale...... |
Cytat:
Jabba |
Cytat:
|
Cytat:
"this type of discs cannot be played" lub cos w tym stylu |
Cytat:
Witam!!!!! Sorry za najwiekszy skrot jaki teraz napisze ale to jest tak obszernt temat poruszany praktycznie w wiekszosci pytaniach na tym forum...dlatego postanowilem napisac ze jednym z twoich rozwiazan bedzie nagrywanie na plytach TDK dvd+-r....lykaja je wszystki panasonic,thomson,samsung itp...i jeszcze raz prosze poczytaj na tym forym jak i na www.Divx.pl i tym podobnych stronach..jesto to tak znany i stary broblem ze mysle ze juz zostal praktycznie rozwiazany(choc zaleznosci jezeli chodzi o DVD-r a stacjonarne odtwarzacze dvd jest naprawde wiele) |
Z tymi nerwami to częściowo prawda - sorki
poprostu wykanczają mnie pytania z cyklu: panie mechaniku nie jeździ mi samochód, dlaczego? powie mi pan? mam go w garażu i dla ułatwienia powiem, że to daewoo może to przez Divx.pl - tam ludzie już sie nauczyli zadawać pytania, jeszcze raz sorry, ale moja odpowiedź miała jakiś sens jesli sie dobrze przypatrzeć. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:57. |