![]() |
Patrix napisał(a)
odpowiedz jest w pierwszym poscie boarder juz nie bedzie warezem jak chcecie aby istanial i abym nie skasowal go w 100% to jakis nowy temat ?? ... no i ktos musi tam zagladac A juz myslalem ze, sklera mnie wali ostro, bo zalogowac sie nie moglem.A tu takie rzeczy |
Cytat:
A tak ne serio to może ogólnie komputery??? Pozdro;) |
Cytat:
troche za ostry jestes, ja na sowim nikogo nie banowalem, kazdy mowil co chcial, a Sid ma racje to jest cos w stylu: - mam cracka xxx kto chce ?? i 10 postow nizej - ja, ja tez, i mi, tez chce, dawaj, przyda sie itp. pare userow samo sie przyznalo, ze to jest wnerwiajace ;) Acha nikogo nie bronie, zeby nie bylo ze po stronie stoje. Topic mozna zamknac, utworzylem go - informacja zostala przekazana, inny temat sie zrobil. |
mam sie do kogo przytulic, ale za propozycje dziekuje
|
... jak będziesz płakał Sid to daj znać , ja cię utulę :uscisk:
|
bede plakal po nocach - patrix wie ile razy bylem na starym boarderze - 3 razy i napisalem 2 posty - odczuje wielki brak
warez sie dla mnie skonczyl - i nie teskno mi do niego |
Cytat:
|
to czekajcie sobie na zdrowie - nastepny taki post 'ja czekam' i kloda
nie widac ze ludzie sa w szkole? na gadu nie mozna? na maila? swiat nie kreci sie wokol was... a forum prosze z warezem nie laczyc |
Cytat:
|
Cytat:
Do wieczora konta aktywowane sa niemal natychmiast (oczywiscie znajomego uzyszkodnika ;p) MacGyver - konto bylo aktywne juz wczoraj kolo polnocy :P String - aktywne esem - aktywne |
też czekam na potwierdzenie ;-)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
jasne dzieki juz sprawdziłem :)
|
Cytat:
Sorki, ze z opoznieniem, ale mecz ogladam ;p UPDATE Dzisiaj wiecej nie aktywuje :P - ide spac - do jutra :) |
czekam na potwierdzenie rejestracji ....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |