![]() |
NFS Underground save
Witam.
Wie ktos gdzie NFS Underground trzyma savy? Zrobilem formata - gre nainstalowalem na NFS zainstalowane wczesniej, moje dok maja ta sama zawartosc i nic, profil sie usunol... Co ciekawe, jak sie gre odinstaluje, to caly folder sie usowa i niby wszystko stracone, ale po jej ponownym zainstalowaniu wszyskie uststawienia, profile itd sa. wniosek - gdzies na C:, ale gdzie?? :( |
popoludniu sprawdze ;)
|
Tez chcialbym to wiedziec... Zwlaszcza ze furke juz mam wypasiona konkretnie :-)
|
Przy okazji temetu - jak to jest z tymi rysunkami na masce, bo ja mam juz taka z bajerami (wloty i wglebienia), ale nie moge na nia nanosic nic, kaze zmienic na standardowa. Czy potem sa takie na ktore mozna wszystko naklejac??
|
Gry nie mam, ale strzelam, ze profile i save'y sa w Moich Dokumentach. Activision (to chyba ta firma robila te gre?) czesto tak robi, ze w tym folderze tworzy sie osobny zwiazany z gra.
|
ciekawe gdzie te savy jeszcze wsadza :D
C:\{windows}\All Users\Dane aplikacji\NFS Underground |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie nie ma takiej sciezki (win XP) nawet nigdzie na C: nie ma folderu NFS czy NFS Underground (gra zainstalowane na D: )... :blee: |
Cytat:
natomiast w 98 powinno byc w katalogu: C:\{windows}\Dane aplikacji\NFS Underground chore... |
faktycznie sie zdziwilem - tak chorego miejsca n savy to jeszcze nikt nie wymyslil ??? nastepna wersja bedzie moze zapisywac w windows/system32 :D
|
Cytat:
|
TEz szukalem spoczatku tych save ;) Dziwne miejsce ;)....
Dokladnie Unique winyl dasie nalozyc... Osobiscie jezdzilem z taka ladna różą ;) ale teraz moją furke otaczaja blyskawice ;) Jeszcze 20 startów i bedzie THE END !! Tak od 70 juz na hard ciezko jest wygrac... |
A ja nie zamierzam zmieniac mojego bosko wytuningowanego Hyunday'a na nic innego (no, chyba ze tworcy sprezentuja mi Lamborghini). Wlozylem w niego kupe roboty i jezdzi jak zloto. Strach tylko, bo pomalu na skrzyzowaniu lapie sie na odruchach z NFS'a ;-P...
|
Cytat:
|
ooo archeolog :)
:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56. |