Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   NFS Underground save (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nfs-underground-save-28133/)

mr_spock 27.11.2003 12:10

NFS Underground save

Witam.
Wie ktos gdzie NFS Underground trzyma savy?
Zrobilem formata - gre nainstalowalem na NFS zainstalowane wczesniej, moje dok maja ta sama zawartosc i nic, profil sie usunol...
Co ciekawe, jak sie gre odinstaluje, to caly folder sie usowa i niby wszystko stracone, ale po jej ponownym zainstalowaniu wszyskie uststawienia, profile itd sa. wniosek - gdzies na C:, ale gdzie?? :(

nimal 27.11.2003 12:28

popoludniu sprawdze ;)

M@X 27.11.2003 13:47

Tez chcialbym to wiedziec... Zwlaszcza ze furke juz mam wypasiona konkretnie :-)

mr_spock 27.11.2003 15:44

Przy okazji temetu - jak to jest z tymi rysunkami na masce, bo ja mam juz taka z bajerami (wloty i wglebienia), ale nie moge na nia nanosic nic, kaze zmienic na standardowa. Czy potem sa takie na ktore mozna wszystko naklejac??

andrzejj9 27.11.2003 23:06

Gry nie mam, ale strzelam, ze profile i save'y sa w Moich Dokumentach. Activision (to chyba ta firma robila te gre?) czesto tak robi, ze w tym folderze tworzy sie osobny zwiazany z gra.

Sniper 28.11.2003 00:06

ciekawe gdzie te savy jeszcze wsadza :D
C:\{windows}\All Users\Dane aplikacji\NFS Underground

mr_spock 28.11.2003 01:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Gry nie mam, ale strzelam, ze profile i save'y sa w Moich Dokumentach. Activision (to chyba ta firma robila te gre?) czesto tak robi, ze w tym folderze tworzy sie osobny zwiazany z gra.

Gra jest z EA GAMES, a co do moich dok. to nie tym razem. Pisalem zreszta, ze moja zewartosc tego folderu byl z momentu przed formatowaniem i zastapienie nim nowego nic nie dalo.

mr_spock 28.11.2003 01:35

Cytat:

Napisany przez Sniper

???
U mnie nie ma takiej sciezki (win XP) nawet nigdzie na C: nie ma folderu NFS czy NFS Underground (gra zainstalowane na D: )... :blee:

woitas 28.11.2003 01:39

Cytat:

Napisany przez Sniper

w Windows XP tak jest.
natomiast w 98 powinno byc w katalogu:
C:\{windows}\Dane aplikacji\NFS Underground

chore...

nimal 28.11.2003 07:50

faktycznie sie zdziwilem - tak chorego miejsca n savy to jeszcze nikt nie wymyslil ??? nastepna wersja bedzie moze zapisywac w windows/system32 :D

murt 28.11.2003 08:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Przy okazji temetu - jak to jest z tymi rysunkami na masce, bo ja mam juz taka z bajerami (wloty i wglebienia), ale nie moge na nia nanosic nic, kaze zmienic na standardowa. Czy potem sa takie na ktore mozna wszystko naklejac??

Chociaz jeszcze do wszystkich nie mam dostepu ale nie wydaje mi sie zeby sie dalo. Natomiast napewno da sie przez Unique Vinyl.

frog 28.11.2003 13:35

TEz szukalem spoczatku tych save ;) Dziwne miejsce ;)....
Dokladnie Unique winyl dasie nalozyc... Osobiscie jezdzilem z taka ladna różą ;) ale teraz moją furke otaczaja blyskawice ;) Jeszcze 20 startów i bedzie THE END !! Tak od 70 juz na hard ciezko jest wygrac...

M@X 28.11.2003 14:20

A ja nie zamierzam zmieniac mojego bosko wytuningowanego Hyunday'a na nic innego (no, chyba ze tworcy sprezentuja mi Lamborghini). Wlozylem w niego kupe roboty i jezdzi jak zloto. Strach tylko, bo pomalu na skrzyzowaniu lapie sie na odruchach z NFS'a ;-P...

andrzejj9 11.07.2004 15:50

Cytat:

Napisany przez Sniper

Heh, kurcze, właśnie zamierzam Windowsa przeinstalować i chciałem zachować sejwy z NFS. Dobrze cholera, że przypomniałem sobie o tym topicu na forum, bo przecież nigdy bym ich sam nie znalazł. Rzeczywiście chore miejsce :)

mr_spock 11.07.2004 16:09

ooo archeolog :)
:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56.