![]() |
Cytat:
|
andrzejj9 a płyte tesh trza??
|
0 - centrala - choc slyszalem opinie ze kazdy numer jest dobry
polecam sprawdzic raspppoe - choc w winxp dalo rade zrobic polaczenie bez instalacji czegokolwiek |
Cytat:
|
Cytat:
A tak serio, to pewnie trzeba oddac wszystko, tj modem, kabelek, rozdzielacz i dwa filtry. Sam pewnie bede to oddawal, wiec taki wlasnie komplecik zaniose. A przy okazji. Przeczytalem w ktoryms watku, ze od stycznia Neostrada ma byc po 99 zlotych. Czy ktos cos o tym wie i czy sa to potwierdzone informacje? |
Jeszcze jedno takie pytanko jak oddaje neostradę to co mam oddać tepesie???
EDIT Płyte, modem czy co??? |
moze tutaj looknij:
www.neostrada.info |
taki przekret z polaczeniem telefonicznym byl wykonalny na starych modemach - jak jest teraz tego nikt nie wie - poszukaj w googlu strony raspppoe i znajdz tam liste kompatybilnych modeli modemow - jesli te nowe usb'owe cuda sa na niej to sprobuj tego (ostrzegam - raz zainstalowany raspppoe moze sie pogryz (a wlasciwie zostac pogryziony) przez inne protokoly pppoe i moze byc wymagany kompletny reinstal)
u mnie dopoki nie kupilem sobie routera neo chodzila wlasnie na raspppoe i nie bylo problemow sprawdz czy karta usb dziala - podlacz drukarke czy cos podobnego, ew. przesun karte o jeden slot w dol (unikaj drugiego od gory - dzieli irq z agp - zbedny konflikt) wiedzialem ze z tymi usb' modemami beda przekrety - to bylo zbyt glupie zeby moglo dzialac |
Cytat:
jaka altrernatywa (mam na mysli oprogramowanie) ?? |
ten soft jest lipny - lepiej postawic chocby na polaczeniu telefonicznym
a co do bledow - jak masz plyte na VIA to doinstaluj te stery do VIA co sa na plytce tepsy - inaczej ma to prawo nie dzialac jak nalezy (byl zonk u kumpla) |
nie bo i po co ?? przeciez sprzet dostarczony z neo powinien działać z softem na cd, i działa - sam instalowałem ze trzy razy na innych kompach
|
A próbowałeś innego shitu (softu) do połaczenia się z netem???
|
Cytat:
sys to win98, instalacja z płytki cd |
a podlaczales inne urzadzenie usb do tej karty. To ze sys widzi ja dobrze nie znaczy ze musi dzialac prawidlowo.
A instalujesz neo+ z plytki tpsa czy recznie modem?jaki sys? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |