![]() |
Winda zwana LONGHORN
Pytanie do wszystkich czy miał ktoś okazje bawić się tym systemem, czy ma coś ciekawego w sobie i czy warto szukać go w sieci czy zostać przy XP i poczekać na oficjalną wersję.
|
Ja miałem ale z tych wcześniejszych wersji. Dożo bajerów i wogóle. nawet bym powiedział że aż za duzo. Np w oknie mój komputer to widzisz tylko dwa elementy bo reszte okna zjamują paski, guziki ...itp :D Ale mozna to powyłaczać. Lepiej poczekaj na finalną wersje
|
Potwierdzam... Jak chcesz przyszpanowac to poszukaj na necie. Te wsyzstkei dodatki, paski, menu, zegarki, wyszukiwarki itd. sa jako nakladki na XP. Efekt : stabilny longhorn! TO co krazy po necie to shiiiiiiiit....
|
A mógłbyś podać adresy stron na których takowe dodatki do XPka można dorwać?
|
Aktualnie nie pamietam, ale byl ow jednym z ostatnich PCWK. Jesli sie bardzo upierasz to poszukam, ale odezwij sie jescze dzis w TYM topicu :-). Teraz fizycznie nie mam czasu bo obiad robie a potem jak znam zycie to zapomne :-)...
|
faktycznie w PCWK jakies dwa miechy temu zamiecili obszerny artykol na temat longhorna i tego jak przerobic xp na wyglad longhorna - na plycie zamiescili narzedzia i skrypty ktore robily to za Ciebie :)
zobacz moze na ftp www.pcworld.pl - moze tam tez cos wrzucili :) |
|
a pod w2k sa jakies dodatki? chodzi mi szczegolnie o klona paska narzedziowego - taka belke ktora moge sobie na gorze ekranu przykleic...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Pozdro;) |
Co do samego Longhornowego Sideba'a to daje link.Można się czekoś ciekawego dowiedzieć.
http://infojama.pl/article.php?sid=1380 Pozdro;) |
dzieki andrzej - o to mi chodzilo - co prawda defaultowe funkcje (google np) sa mi zbedne - ale dumeter i quick launch sie przydal
dzieki:) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:43. |