![]() |
Wymieniać karty sim to na pewno nie chcą, skoro rezygnuję z ich usług. I już został podpisany odpowiedni furmularz rezygnacji czy jakoś tak. Ponoć ściągną mi terz simloka z mojego Sony J5
|
Cytat:
Moze chcą Ci wymienic kartę na tą nową tokitową z SimExtra ?? Ale i tak starą powinni Ci oddać. Jak migrowałem z TakTaka do abonamentu to dostalem nową SIM ale starą mi oddali.......oczywiscie byla zablokowana ale oddali |
Byłem na koniec lutego w biurze abonamenta, a dokładnie był mój ojciec gdyż to na niego stoi komórka, spisali protokół (jakiś) i powiedzili żeby po 1 stycznia przynieśc im kartę sim
|
Cytat:
|
ERA jest do bani, płacę 37 zł miesięczny abonament i mam tylko 10 minut i 5 SMS, jak chciałem zmienić taryfe to powiedzilei że zmiana taryfi to koszt 50 zł lub przedłużenie umowy o pół roku, niech sobie w d**e wsadzą ich taryfy, po czterech latach mam dość ery, na szczęcie 1 stycznia kończy mi się umowa, i odaję im karę sim, i niech się wypchają
|
Cytat:
Dokładnie 20pln netto. Dokumenty: Dowód Osobisty, Legitymacja Studencka, dokument ze zdjęciem (np. Prawo Jazdy). |
Cytat:
|
u mnie kolega bral nie dawno to musial pokazac indeks... na legitymacje nie da sie... przynajmniej tutaj nie chcieli... no i oczywiscie jeszcze inne dwa dokumenty ze zdjeciem w tym dowod...
|
Cytat:
Ale miesiąc temu znajomy brał abonament w Erze i chcieli tylko Legitymacj studenckiej, dowodu osobistego oraz drugiego dokumentu ze zdjeciem |
jestes pewien co do tego ze studenci nie musza miec zaswiadczeń ?
cos mi sie zdaje ze za dużo osób ... ich zrobiło i teraz juz tego niema. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
czytajcie REGULAMIN w Erze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie na rok jest zniżka tylko na 9 miesięcy (ja mam na rok, z poprzedniej promocji) |
Cytat:
|
Cytat:
zaswiadcznie o zarobkach lub wyciąg z konta z odpowiednią sumą lub regularnie płacone rachunki (jesli juz kiedys miałes tel w danej sieci) takie są w IDEII |
a coś słyszałem że już nie trzeba ;-( ehh to będzie załatwianie ;-(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:02. |