![]() |
Nie wiem na 100% ale mi się wydaje że tylko do 21 lat i muszą one być wpisane w podaniu o wizę.
|
Pokopałem i odkopałem. Mam pytanie dotyczące wizy. Czy wylosowany człowiek może zabrać ze sobą dzieci powyżej 21 lat (nieożenione)? Czy tylko można zabrać dzieci młodsze niż 21 lat?
|
Aha no to dzięki nimal. Nie skumałem właśnie tego zdania ;-) Teraz już wszystko jasne.
|
tak, juz sie skonczylo
edycja 2005, ostatni dzien wysylania zgloszen minol 30tego grudnia 2003 |
A czy to sie nie skonczylo jakis czas temu. Bo cos pamietam ze w TV mowili ze zostal tylko 1 dzien a to juz bylo troche czasu temu...
|
@ Cairath - przeczytaj posta wyzej ;) nie dostaniesz zadnego emila zaraz po wyslaniu, ja tez nie dostalem ;)
|
Cześć
Złożyłem ten wniosek o ZK - na końcu na stronie pojawił mi się napis Success i coś tam jeszcze - no po prostu że wszystko przebiegło bez żadnych trudności. I mam pytanie - czy dostaliście na maila jakieś potwierdzenie że wysłaliście wniosek itp.? bo ja nie - czy to normalne? (wysyłałem oczywiście sam bez żadnych pośrednich stron) |
Cytat:
@eloise jestes powiadamiany elektronicznie zaraz po wyslaniu aplikacji, ale nie droga mailowa. male nieporozumienie. |
Cytat:
Na http://www.zielonakarta.com/loteria_wizowa.html w instrukcji do punktu 7 (tam jest odnośnik) pisze żeby wpisać imie i nazwisko. |
wyczytałem, że podając adres e-mail, po wysłaniu formularza, przyjdzie powiadomienie o zarejestrowaniu aplikacji w bazie danych...
podałem e-mail, wysłałem zgłoszenie a powiadomienia ani śladu... |
Cytat:
Jak się dostać do Zorgbergu? Daj namiary na formularze do loterii wizowej do Zorgbergu :). |
Cytat:
i nic. Szukam roboty juz od 0,5 roku i nic. |
Cytat:
dziewczynki tez mile widziane ;) a co do samej loterii - sie zobaczy, zlozenie podania nie kosztuje a za ocean bym sie mogl przeleciec ;) |
zorgberg to taka kraina mlekiem i piwem pachnaca-no i jeszcze dziewczynkami co sie oblizuja jak widza fajnego mena !!! LOL
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |