Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Reklamy w Tlenie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/reklamy-tlenie-28916/)

Pagerus 17.12.2003 10:05

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
a moze jakis zapaleniec by napisal jakas wtyczke do tlena na anty baner - jesli sie tylko da ;p

Może na tym forum ukrywa się jakiś taki zapaleniec co by nam stworzył coś w rodzaju PowerGG do Tlena :D
A tak przy okazji - skoro już mowa o komunikatorach - to czy jest jakiś sposób na to, aby uruchomić pod GG 6 parę pluginów z PowerGG - bo w sumie ostatnio jakoś nie bardzo mogę używać Power'a pod GG 6 - a bardzo tęsknię przede wszystkim za takimi pluginami jak Ukrywacz i Antystatus (lubiłem sobie włączać tekst z Winampa - a teraz nie mogę :( )

przemas 17.12.2003 01:18

b73 bodajze

CrazyLucas 17.12.2003 01:13

a moze byscie podali nazwe tego uzyszkodnika z ktorego ida reklamy
ciekawe co bedzie jak w zwyklym tlenie dodam bana

Y@nkee_PL 17.12.2003 01:00

a moze jakis zapaleniec by napisal jakas wtyczke do tlena na anty baner - jesli sie tylko da ;p

przemas 17.12.2003 00:49

powiem tak: moja siostra nie jest demonem internetu, ale najprostsze rzeczy umie zrobic. spakowalem jej skonfigurowana przeze mnie mirande i wyslalem jej. rozpakowala to [do wlasciwego katalogu!] i korzysta. i jest zadowolona. nawet nauczyla sie "obsługi" flashfxp zeby sciagac ode mnie przez ftp rozne rzeczy.

cinma 17.12.2003 00:16

Cytat:

Napisany przez przemas
wcale nie jest ciezko. trzeba chęci, pomyśleć trochę i jest git

no nie jestem tego taki pewien :)

probowales nauczyc kiedys blond-trzynastolatke obslugi chociazby The Bat!
ja mam to za soba, udalo mi sie jakos wytlumaczyc, ze aby odebrac swoja poczte, to trzeba ........... (i tu lopatologicznie wytlumaczone co trzeba kliknac w jakiej kolejnosci)

nie kazdy musi od razu byc informatykiem, zeby uzywac komputera, tak jak nie kazdy musi byc hydraulikiem, zeby uzywac kibla :)

przemas 17.12.2003 00:08

wcale nie jest ciezko. trzeba chęci, pomyśleć trochę i jest git

Ziele 16.12.2003 22:58

Cytat:

Napisany przez cinma
ale przeciez Miranda to nie jest nowy komunikator (tzn. nowy protokol)
to jest po prostu _all_in_one_ czyli:
miranda + plugin_gg + plugin_tlen = komunikator, ktory obsluzy Ci obydwa protokoly (gg i tlena)
a jak dodasz wiecej pluginow, to bedziesz mial wiecej protokolow (ICQ, MSN, YAHOO, AIM - takimi skrotami mozna rzucac jeszcze dlugo)

a wszystko w jednej malutkiej aplikacji, ktora zajmuje mniej zasobow, niz klient gg czy tlena

a na dodatek, zeby bylo smiesznie, to to poprawnie dziala (wiekszosc takich hybryd ma zawsze jakies problemy, a w mirandzie jeszcze nie zauwazylem nic powaznego)

-------
a co ja sie bede produkowal, zajrzyj TUTAJ

Moze i było by to dobre ale musiałbym nauczyć obsługi nie tylko siebie a z tym juz bedzie ciężko...

Banana Coctail 16.12.2003 17:44

Ja powiem jeszcze inaczej jak nie chcesz oglądać reklam gdzie kolwiek (overnet, gg, tlen...) włącz w ie monitowanie Active +

Pagerus 16.12.2003 16:19

Próbowałem używać Mirandy - ale jakoś się do niej nie mogłem przekonać. Pozostaję na razie przy GG i Tlenie. Co do samej reklamy to jakoś jej za bardzo nie kojarzę - ale nie zaprzeczam, że coś tam wyskakuje. Jednakże skoro jej nie pamiętam to znaczy, że specjalnie mnie nie drażni i da się z nią żyć...
Całkiem możliwe, że jednak za jakiś czas zacznie mnie ona również wqrzać - wówczas pewnie skorzystam z jakiegoś sposobu na pozbycie się jej - o ile oczywiście ktoś takowy zna i go tu umieści... ;)

wiele 16.12.2003 16:05

Czy ktoś może zna stronkę ze skórkami do Mirandy?
ps.ten baner w tlenie też mnie wk***ia

cinma 16.12.2003 15:17

Cytat:

Napisany przez Ziele
@cinma wystarczy mi juz gg i tlen

ale przeciez Miranda to nie jest nowy komunikator (tzn. nowy protokol)
to jest po prostu _all_in_one_ czyli:
miranda + plugin_gg + plugin_tlen = komunikator, ktory obsluzy Ci obydwa protokoly (gg i tlena)
a jak dodasz wiecej pluginow, to bedziesz mial wiecej protokolow (ICQ, MSN, YAHOO, AIM - takimi skrotami mozna rzucac jeszcze dlugo)

a wszystko w jednej malutkiej aplikacji, ktora zajmuje mniej zasobow, niz klient gg czy tlena

a na dodatek, zeby bylo smiesznie, to to poprawnie dziala (wiekszosc takich hybryd ma zawsze jakies problemy, a w mirandzie jeszcze nie zauwazylem nic powaznego)

-------
a co ja sie bede produkowal, zajrzyj TUTAJ

Ziele 16.12.2003 11:12

@cinma wystarczy mi juz gg i tlen. Z tym że tlena bardziej uzywam do poczty niż do gadania ;). Moze ktoś jednak ma coś w stylu baner killera z gg?

Smartek 16.12.2003 10:14

@cinma, ja powiem tyle: miranda rox, ale nie kazdy poradzi sobie z konfiguracja... i moze na poczatku odrzucac wygladalem :)
pozdro ;)

cinma 16.12.2003 04:55

Cytat:

Napisany przez Majonez
co do mirandy to dodalem tego uzytkownika na stale do listy
nastepnie (...)

aaaha, i widzisz - tu moj blad: ja go nie dodawalem na stale, tylko zaznaczalem ignorowanie i usuwalem z listy
dzieki :spoko: , w najblizszym czasie sprawdze
niech no tylko sie teraz pokaze ze swoja reklama :)

-----------

@Ziele - moze warto sprobowac komunikatorow typu Miranda; dla mnie bomba

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22.