![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Czy wam też za każdym razem wyskakuje to dość dużych rozmiarów okienko z reklamą. Że tak powiem troche mnie to juz wk***** (przepraszam ale juz nie mogę). Jeszcze niedawno było ok ale teraz to już lekka przesada. Jest moze coś co potrafi to zablokować/wywalić?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
uzywam Mirandy z pluginem tlena i nawet jak wezme 'Ingoruj' konto, z ktorego sa wysylane te reklamy, to diabelstwo i tak wyskakuje
![]() jak sie tego pozbyc? PowerTlen trzeba zrobic, czy co? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
co do mirandy to dodalem tego uzytkownika na stale do listy
nastepnie w opcjach zaznaczylem ignorowanie wszystkiego co dostaje od niego i zeby go nie widziec na liscie odchaczylem przy opcjach widocznosci
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Samiec - twój wróg!
![]() |
Cytat:
dzieki , w najblizszym czasie sprawdzeniech no tylko sie teraz pokaze ze swoja reklama ![]() ----------- @Ziele - moze warto sprobowac komunikatorow typu Miranda; dla mnie bomba |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@cinma, ja powiem tyle: miranda rox, ale nie kazdy poradzi sobie z konfiguracja... i moze na poczatku odrzucac wygladalem
![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() |
@cinma wystarczy mi juz gg i tlen. Z tym że tlena bardziej uzywam do poczty niż do gadania
. Moze ktoś jednak ma coś w stylu baner killera z gg?
|
|
|
|
#7 | |
|
Samiec - twój wróg!
![]() |
Cytat:
to jest po prostu _all_in_one_ czyli: miranda + plugin_gg + plugin_tlen = komunikator, ktory obsluzy Ci obydwa protokoly (gg i tlena) a jak dodasz wiecej pluginow, to bedziesz mial wiecej protokolow (ICQ, MSN, YAHOO, AIM - takimi skrotami mozna rzucac jeszcze dlugo) a wszystko w jednej malutkiej aplikacji, ktora zajmuje mniej zasobow, niz klient gg czy tlena a na dodatek, zeby bylo smiesznie, to to poprawnie dziala (wiekszosc takich hybryd ma zawsze jakies problemy, a w mirandzie jeszcze nie zauwazylem nic powaznego) ------- a co ja sie bede produkowal, zajrzyj TUTAJ |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2003
![]() |
Czy ktoś może zna stronkę ze skórkami do Mirandy?
ps.ten baner w tlenie też mnie wk***ia
|
|
|
#9 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Próbowałem używać Mirandy - ale jakoś się do niej nie mogłem przekonać. Pozostaję na razie przy GG i Tlenie. Co do samej reklamy to jakoś jej za bardzo nie kojarzę - ale nie zaprzeczam, że coś tam wyskakuje. Jednakże skoro jej nie pamiętam to znaczy, że specjalnie mnie nie drażni i da się z nią żyć...
Całkiem możliwe, że jednak za jakiś czas zacznie mnie ona również wqrzać - wówczas pewnie skorzystam z jakiegoś sposobu na pozbycie się jej - o ile oczywiście ktoś takowy zna i go tu umieści...
|
|
|
|
#10 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ja powiem jeszcze inaczej jak nie chcesz oglądać reklam gdzie kolwiek (overnet, gg, tlen...) włącz w ie monitowanie Active +
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
wcale nie jest ciezko. trzeba chęci, pomyśleć trochę i jest git
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Samiec - twój wróg!
![]() |
Cytat:
![]() probowales nauczyc kiedys blond-trzynastolatke obslugi chociazby The Bat! ja mam to za soba, udalo mi sie jakos wytlumaczyc, ze aby odebrac swoja poczte, to trzeba ........... (i tu lopatologicznie wytlumaczone co trzeba kliknac w jakiej kolejnosci) nie kazdy musi od razu byc informatykiem, zeby uzywac komputera, tak jak nie kazdy musi byc hydraulikiem, zeby uzywac kibla
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
powiem tak: moja siostra nie jest demonem internetu, ale najprostsze rzeczy umie zrobic. spakowalem jej skonfigurowana przeze mnie mirande i wyslalem jej. rozpakowala to [do wlasciwego katalogu!] i korzysta. i jest zadowolona. nawet nauczyla sie "obsługi" flashfxp zeby sciagac ode mnie przez ftp rozne rzeczy.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
a moze jakis zapaleniec by napisal jakas wtyczke do tlena na anty baner - jesli sie tylko da
|
![]() |
|
|