![]() |
Już wszystko w porządku - ściągnąłem sobie najowszą wersję Javy i problem się rozwiązał - wszystko działą poprawnie. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam.
|
jesli teraz skasowales jave to ta stronka moze Ci chodzic powiedzmy lepiej niz wczesniej ale inne nie koneicznie... trafisz na taka ze nie bedzie dzialac :P
zycze Ci zebys jednak nie trafil na takowa... :peace: |
http://www.betdaq.co.uk/
dziwne - wykasowałem całą Javę i teraz mogę się logować - w takim razie nie wiem czy jest5 sens instalowania Javy skoro wszystko zaczęło działać po jej wykasowaniu:)))))))) |
a może powiesz o jaką stroe chodzi to moze okazac sie pomocne
|
Cześć.
To nie firewall, bo wczesniej tego nie było, zapchane łącze też nie, bo nie mogę używać osłów z powodu limitowanych transferów w mojej sieci osiedlowej. Na innym forum napisali mi, że to na bank Java - instaluje teraz 3 z kolei w poprzednich to samo było. Na Netscape tez nie działa. Zobacze co bedzie teraz po zainstalowaniu kolejnego pakietu Javy. Dziękuję za odzew. |
niewykluczone ze ci firewall badz sama przegladarka robi 'myk' i nie pozwala zaladowac tych elementow - zdarza sie to czesto, czasem skutkiem moze byc zapchane na amen lacze (mule i te sprawy) ale to juz extrema - sklanialbym sie do tego firewala
|
a jaka to strona ??
|
Problem!!!
Cześć!
Jako, że jestem laikiem w tych sprawach - czasami wpadam na to forum z nadzieją, że znajdę tutaj pomoc. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie. Mam taki problem, że nie mogę na pewnej stronie się zalogować. Stronka działa, jednak w miejscu gdzie powinna być ikonka "User" i "Login" od wczoraj w małym prostokącie na górze, w tym miejscu jest napis "akcja anulowana" na białym tle i nie mogę sie zalogować. Co może być tego przyczyną? Sprawdziłem, nie mam wirusa ani nic takiego, więc o co chodzi? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:05. |