![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() |
Problem!!!
Cześć!
Jako, że jestem laikiem w tych sprawach - czasami wpadam na to forum z nadzieją, że znajdę tutaj pomoc. Mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie. Mam taki problem, że nie mogę na pewnej stronie się zalogować. Stronka działa, jednak w miejscu gdzie powinna być ikonka "User" i "Login" od wczoraj w małym prostokącie na górze, w tym miejscu jest napis "akcja anulowana" na białym tle i nie mogę sie zalogować. Co może być tego przyczyną? Sprawdziłem, nie mam wirusa ani nic takiego, więc o co chodzi? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
a jaka to strona ??
|
|
|
#3 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
niewykluczone ze ci firewall badz sama przegladarka robi 'myk' i nie pozwala zaladowac tych elementow - zdarza sie to czesto, czasem skutkiem moze byc zapchane na amen lacze (mule i te sprawy) ale to juz extrema - sklanialbym sie do tego firewala
|
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
![]() |
Cześć.
To nie firewall, bo wczesniej tego nie było, zapchane łącze też nie, bo nie mogę używać osłów z powodu limitowanych transferów w mojej sieci osiedlowej. Na innym forum napisali mi, że to na bank Java - instaluje teraz 3 z kolei w poprzednich to samo było. Na Netscape tez nie działa. Zobacze co bedzie teraz po zainstalowaniu kolejnego pakietu Javy. Dziękuję za odzew. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
a może powiesz o jaką stroe chodzi to moze okazac sie pomocne
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bywalec
![]() |
http://www.betdaq.co.uk/
dziwne - wykasowałem całą Javę i teraz mogę się logować - w takim razie nie wiem czy jest5 sens instalowania Javy skoro wszystko zaczęło działać po jej wykasowaniu )))))))
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jesli teraz skasowales jave to ta stronka moze Ci chodzic powiedzmy lepiej niz wczesniej ale inne nie koneicznie... trafisz na taka ze nie bedzie dzialac
zycze Ci zebys jednak nie trafil na takowa...
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
![]() |
Już wszystko w porządku - ściągnąłem sobie najowszą wersję Javy i problem się rozwiązał - wszystko działą poprawnie. Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() |
|
|