![]() |
Cytat:
Człowieku, jest weekend, może sprzedający wyjechał na majówkę. Może na jego koncie jeszcze nie zaksięgowali wpłaty. Może mu net padł, albo komputer. Wg regulaminu ma bodajże 2 tygodnie na wysyłkę, nie jestem pewna. Nie musi informować, że kasa wpłynęła. Tydzień temu szok przeżyłam, bo wylicytowałam przedmiot w niedzielę a w poniedziałek koło 10 mam telefon do pracy z wielkimi pretensjami w głosie, kiedy wreszcie zamierzam przelać pieniądze ??? Cierpliwości :taktak: |
A ja chyba b***281;d***281; zmuszony wystawi***263; swojego pierwszego negatywa na allegro, zakupi***322;em na aukcji kasete adapter, pieni***261;dze wp***322;aci***322;em w pi***261;tek (przelew inteligo), i od tego czasu zero odpowiedzi, czy kasa dosz***322;a, czy te***380; towar zosta***322; wys***322;any, normalnie zero kontaktu drog***261; gg/skype/email ....
Poczekam do nastepnej niedzieli czyli 7 dni jak nic nie odpowie to p***243;jdzie negatyw, dobrze ***380;e to tylko 14 z***322; w plecy :( A typ niby super sprzedawca ..... |
Cytat:
zablokowali bo ktos napisal maila jak zakonczylem aukcje przed czasem a powodem byly to ze uszkodzilem lampy od auta jak pakowalem - allegro napisalo mi ze po informacji od uzytkownikow Twoje konto zostanie zawieszone z powodu odwolania ofert kupna - tutaj zacytowali - niesatysfakcjonujaca Cie cena... sorry ale ludzie nie powinni sie pchac w nie swoje sprawy... Sprawe wyjasnilem i konto mam odblokowane ale bylem bez konta ponad 2 tygodnie... wiec zanim kogos "kablujesz", piszesz do allegro to sie zastanow! |
da***322;em sobie spok***243;j, wystawi***322;em pozytywa z drobn***261; adnotacj***261;. Nie b***281;d***281; robi***322; afery z powodu koloru. Latareczka jest na prawde ok, kolor nie wp***322;ywa na jej dzia***322;anie, ale nast***281;pnym razem jednak b***281;d***281; bardziej konsekwentny.
|
Ciapek napisz jak to sie skonczylo :D
No powinien ale nie wiem czy tak zrobi jak ma na latarce powiedzmy utarg 2 z***322; , placic za wysylke w 2 strony 10 :szczerb: Pewnei bedzie wolal neutrala ... |
Cytat:
|
Wymienic napewno wymieni tylko ,ze bedziesz pewnie musial zaplacic za przesylki w dwie strony ^^ ...
|
Cytat:
przekzałem także info w jakimś asystencie allegro-na stronie mojej aukcji. |
Cytat:
|
Ile na allegro jest czasu na wystawienie komenta?
Miesi***261;c, czy wi***281;cej (nie wiem, to pytam)? Napisz do niego, ***380;e tak a tak, mo***380;e co***347; Ci zaproponuje rozs***261;dnego. :idea: |
Ale co do tego maila to nie masz pewno***347;ci ***380;e dotar***322;... m***243;g***322; przecie***380; utkn***261;***263; w jakim***347; antyspamie ;)
Wi***281;c go***347;***263; wys***322;a***322; pierwszy lepszy egzemplarz. |
Cytat:
|
Jak najbardziej ... ale licz sie z komentarzem odwetowym
|
zamówiłem latarke, jasno określiłem kolor w mailu.
Dostałem inny kolor niż chciałem. Czy za to należy się neutralny komentarz? Nie mam zamiaru zwracac latarki, zreszta juz ja rozpakowalem. :) |
Ale to on ode mnie co***347; kupowa***322; a nie ja od niego ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |