Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ni i mam P3 1Ghz. Ale... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ni-mam-p3-1ghz-ale-30732/)

memorando 22.04.2004 23:20

Cytat:

Napisany przez Patrix
miałeś takie jazdy??

a chcesz skana co w serwisie dali mi po epoxie serwisowanym?:) zasilka spalila ją:) mi radeona 9100 codenshit zxjaral

kodziu 22.04.2004 22:27

Dzięki, rozumiem i jednak założę chyba w sobotę nowy topic bo na razie nie mam czasu
no wiecie trzeba chodzić na korty żeby w kosza pograć.:)

Patrix 22.04.2004 17:31

Cytat:

Napisany przez kodziu
Dzięki memorando za rade ale z tym podkręcaniem chciałem tylko mhz podkręcić na maxa a nie napięcie. Jestem jeszcze młody i troche pękam że mi coś pójdzie.

Mhz chodzi parą z vcore, podkręcony proc podczas wysiłku potrzebuje więcej napięcia, a jak dostaje zbyt mało to sie gra wywala...

kodziu 22.04.2004 15:29

Dzięki memorando za rade ale z tym podkręcaniem chciałem tylko mhz podkręcić na maxa a nie napięcie. Jestem jeszcze młody i troche pękam że mi coś pójdzie.
No wiesz: "mam 14 lat i nie wiem co dalej..."

memorando 22.04.2004 01:41

Cytat:

Napisany przez kodziu
OK to potem założę nowy temat ale ten jest chyba bardziej odpowiedni niż np. topic o nazwie skype???

zwiększ vcore tego celka to przestanie się wywalać do pulpitu

kodziu 21.04.2004 20:11

OK to potem założę nowy temat ale ten jest chyba bardziej odpowiedni niż np. topic o nazwie skype???

Patrix 21.04.2004 19:57

Cytat:

Napisany przez kodziu
Ogólnie to nic ale nie chciałem zakładać nowego topicu i zaśmiecać forum.

Nie zaśmiecisz nowym tematem :)
Poza tym problem nie pasuje do tematu, wiec jesli ktos go przeczyta to będzie przypadek...
.Nie bój sie nowych tematów zakładać.

kodziu 21.04.2004 16:10

Ogólnie to nic ale nie chciałem zakładać nowego topicu i zaśmiecać forum.

Patrix 19.04.2004 21:44

Cytat:

Napisany przez kodziu
Mam celerona 900mhz i nie wiem na ile można go podkręcić. Na razie mam na 1107mhz bo jak ustawiłem na 1188 to mi się po okolo 2minutach neverwinter wyłanczał i wracał do pulpitu. Ktoś może wie ile mozna z niego wycisnąć na standardowym wiatraku?

a co ma Twój post do tego tematu ???
(nie żabym się czepiał;))

kodziu 19.04.2004 21:38

Mam celerona 900mhz i nie wiem na ile można go podkręcić. Na razie mam na 1107mhz bo jak ustawiłem na 1188 to mi się po okolo 2minutach neverwinter wyłanczał i wracał do pulpitu. Ktoś może wie ile mozna z niego wycisnąć na standardowym wiatraku?

Patrix 19.04.2004 19:34

Cytat:

Napisany przez memorando
kolejna g warta zasilka zabila wartościową płytę główną:(

miałeś takie jazdy??

memorando 19.04.2004 19:25

Cytat:

Napisany przez Patrix
To nie jest wina biosu,
Zjarał się filtr odpowiedzialny za port klawiatury....dletego myślałem, że bios sie zawiesza bo klawa już nie działała na tym porcie...
(to troche wyjaśnia dlaczego mi w chacie korek strzelił)
Z mojej płyty już nic nie bedzie...:(
Klawa usb działa...ale nie chce ryzykować wsadzonego w płyte sprzętu :(

Także wierny przez 4,5 roku asusik p3v4x R.I.P....

kolejna g warta zasilka zabila wartościową płytę główną:(

Patrix 19.04.2004 19:17

To nie jest wina biosu,
Zjarał się filtr odpowiedzialny za port klawiatury....dletego myślałem, że bios sie zawiesza bo klawa już nie działała na tym porcie...
(to troche wyjaśnia dlaczego mi w chacie korek strzelił)
Z mojej płyty już nic nie bedzie...:(
Klawa usb działa...ale nie chce ryzykować wsadzonego w płyte sprzętu :(

Także wierny przez 4,5 roku asusik p3v4x R.I.P....

Patrix 19.04.2004 14:14

Cytat:

Napisany przez memorando
jesteś pewien że dwie identyczne??

Nie mówiłem, że się nie da - powiedziałem, że najbezpieczniej.
Nie powiedziałem też, że nie masz racji.

PS
nie jestem hazardzista ;)

memorando 19.04.2004 14:03

Cytat:

Napisany przez Patrix
Troszke na starych płytach się znam i gdyby była taka opcja to bym ją wykorzystał. Nikt z moich znajomych nie ma płyty p3v4x, a do takiej sztuczki potrzebne są 2 te same płyty (najbezpieczniej),
poza tym po wielkości kostki płyt sie nie porównuje bo można zepsuć płyte, kość ta sama (np dip) może być 1 lub 2 mbit'owa,

jesteś pewien że dwie identyczne?? oki zalożę się o 200 że wezmę moja msi k7n2 delta asusa i w mojej zrąbię biosa użyję asusa jako programator i się uda warunek asus musi mieć kwadrat kostkę i biosa awarda:) i zflashuję w trybie force uniflashem i ruszy

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05.