Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Neostrada w Dialogu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/neostrada-dialogu-31476/)

esem 17.07.2004 18:42

Cytat:

Napisany przez bartoldzik
Wiem :mruga:

Zgadza się: załatwiłem to telefonicznie z datą wstecz. Dzięki. 8)

bartoldzik 16.07.2004 23:06

Cytat:

Napisany przez esem
Wiesz czy się domyślasz - trochę za łatwe. 8)

Wiem :mruga:

esem 16.07.2004 23:02

Cytat:

Napisany przez bartoldzik
Zadzwon do nich, podpisz aneks i bedziesz mial za 99

Wiesz czy się domyślasz - trochę za łatwe. 8)

sayan 16.07.2004 22:55

jeden h**

dzwoniłem dzisiaj do tele-centrum, nie mogłem sie dogadac z SEKRETARKĄ, potem łaczenie z konsultantem ... pozostało 2min 50s....... 1min 50s....... 50s .... no i te ostatnie 50s .. trwało ... 6min. No i konsultant mi oznajmił ze przez najbliższe dwa miesiące napewno nie bedzie możliwy dostep do usługi DSL ... i że może cos sie uda do końca grudnia zrobic .. ale on mi nic nie obiecuje. no wiec kicha.. z tego wszystkiego wyszła .. ;/ a miało być tak pieknie ....

bartoldzik 16.07.2004 13:19

Cytat:

Napisany przez esem
Promocyjny abonament jest przez 12 miesięcy - tylko.
Ja sie pośpieszyłem o 14 dni i jestem na starej promocji - żal.
Ale szybkość transferów jest imponująca: NEO zostaje daleko w tyle. 8)

Zadzwon do nich, podpisz aneks i bedziesz mial za 99

kiewas 16.07.2004 10:47

A ja będe zakładał z kumplami DSL-a, ale 2Mbit:D To będzie dopiero jazda :) Całe szczęście że modemik z końcówą RJ45, serwer na linuksie trzeba bedzie postawić, wiec nie bedzie problemow z dzialaniem owego modemiku (w przeciwieństwie do szajsu jaki oferuje tepsa)

esem 16.07.2004 07:43

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
haha... :D wlasciciel/abonent obecnie uzywanego przeze mnie lacza dostal wczoraj fajny list od Dialogu :)

informuja tam, ze aktywacja Dialostrady 1/2Mbitowej wynosi 96zl, a abonament.. UWAGA.... 99zl :) (domyslam sie ze + VAT)
ale co tam, dla mnie to full wypas oferta i nie zamierzam na nic dluzej czekac :>

VAT = 0 (zwolnione dla indywidualnych) 8)

sayan 15.07.2004 23:32

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
Tak cala polske, pamietajmy ze ja mieszkam w Braniewie, gdzie formalnie nie ma tej uslugi. Mam CDI wiec z mila ochota przeniose sie na DSL'a.

ja też dostałem taki list, i dopiero dzisiaj go zauwazyłem - ojciec przeglada poczte. no wiec jutro do nich dzwonie i jesli bedzie mozna założyc to odrazu zamawiam :D

99zł oczywiscie ze PLUS VAT .. ale VAT = 0% !! :P

ThanatoS 15.07.2004 23:08

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
cos mi sie wydaje ze, ta oferta obejmuje cala Polske, ale tylko dotychczasowych abonentow Dialog CDI :)
a czemu? zalozenie ISDNa kosztowalo 4 stowki, ZALOZENIE, a modemik jest ich wlasnoscia, a tak to teraz wezma spowrotem ISDNa, daja DSLa a za te 96 zl juz tylko aktywuje usluge ;)

Tak cala polske, pamietajmy ze ja mieszkam w Braniewie, gdzie formalnie nie ma tej uslugi. Mam CDI wiec z mila ochota przeniose sie na DSL'a.

_Neoo_ 15.07.2004 22:09

Cytat:

Napisany przez esem

Esem nie dołuj mnie :P

esem 15.07.2004 20:18

Promocyjny abonament jest przez 12 miesięcy - tylko.
Ja sie pośpieszyłem o 14 dni i jestem na starej promocji - żal.

Y@nkee_PL 15.07.2004 20:13

cos mi sie wydaje ze, ta oferta obejmuje cala Polske, ale tylko dotychczasowych abonentow Dialog CDI :)
a czemu? zalozenie ISDNa kosztowalo 4 stowki, ZALOZENIE, a modemik jest ich wlasnoscia, a tak to teraz wezma spowrotem ISDNa, daja DSLa a za te 96 zl juz tylko aktywuje usluge ;)

gallus 15.07.2004 20:05

Heh fajną oferte macie w tej Zielonej, bo u nas to nadal kicha, ja mam radiówke 2mbps i płace 50zł za miesiąc, a za założenie płaciłem 700zł

ThanatoS 15.07.2004 20:00

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
haha... :D wlasciciel/abonent obecnie uzywanego przeze mnie lacza dostal wczoraj fajny list od Dialogu :)

informuja tam, ze aktywacja Dialostrady 1/2Mbitowej wynosi 96zl, a abonament.. UWAGA.... 99zl :) (domyslam sie ze + VAT)
ale co tam, dla mnie to full wypas oferta i nie zamierzam na nic dluzej czekac :>

Ja tez taki list dostalem, i chyba sie skusze w tym miesiacu na 1 Mbit :P

Y@nkee_PL 15.07.2004 19:42

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26.