![]() |
Cytat:
Zgadza się: załatwiłem to telefonicznie z datą wstecz. Dzięki. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
Wiesz czy się domyślasz - trochę za łatwe. 8) |
jeden h**
dzwoniłem dzisiaj do tele-centrum, nie mogłem sie dogadac z SEKRETARKĄ, potem łaczenie z konsultantem ... pozostało 2min 50s....... 1min 50s....... 50s .... no i te ostatnie 50s .. trwało ... 6min. No i konsultant mi oznajmił ze przez najbliższe dwa miesiące napewno nie bedzie możliwy dostep do usługi DSL ... i że może cos sie uda do końca grudnia zrobic .. ale on mi nic nie obiecuje. no wiec kicha.. z tego wszystkiego wyszła .. ;/ a miało być tak pieknie .... |
Cytat:
|
A ja będe zakładał z kumplami DSL-a, ale 2Mbit:D To będzie dopiero jazda :) Całe szczęście że modemik z końcówą RJ45, serwer na linuksie trzeba bedzie postawić, wiec nie bedzie problemow z dzialaniem owego modemiku (w przeciwieństwie do szajsu jaki oferuje tepsa)
|
Cytat:
|
Cytat:
ja też dostałem taki list, i dopiero dzisiaj go zauwazyłem - ojciec przeglada poczte. no wiec jutro do nich dzwonie i jesli bedzie mozna założyc to odrazu zamawiam :D 99zł oczywiscie ze PLUS VAT .. ale VAT = 0% !! :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Promocyjny abonament jest przez 12 miesięcy - tylko.
Ja sie pośpieszyłem o 14 dni i jestem na starej promocji - żal. Ale szybkość transferów jest imponująca: NEO zostaje daleko w tyle. 8) |
cos mi sie wydaje ze, ta oferta obejmuje cala Polske, ale tylko dotychczasowych abonentow Dialog CDI :)
a czemu? zalozenie ISDNa kosztowalo 4 stowki, ZALOZENIE, a modemik jest ich wlasnoscia, a tak to teraz wezma spowrotem ISDNa, daja DSLa a za te 96 zl juz tylko aktywuje usluge ;) |
Heh fajną oferte macie w tej Zielonej, bo u nas to nadal kicha, ja mam radiówke 2mbps i płace 50zł za miesiąc, a za założenie płaciłem 700zł
|
Cytat:
|
haha... :D wlasciciel/abonent obecnie uzywanego przeze mnie lacza dostal wczoraj fajny list od Dialogu :)
informuja tam, ze aktywacja Dialostrady 1/2Mbitowej wynosi 96zl, a abonament.. UWAGA.... 99zl :) (domyslam sie ze + VAT) ale co tam, dla mnie to full wypas oferta i nie zamierzam na nic dluzej czekac :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26. |