![]() |
command line - to linia polecen
gui - graphic user interface - interface graficzny uzytkownika cos jeszcze? wybor jest jasny ;) |
A czym różnią się wersje GUI oraz Command Line Client?
|
sciagasz najnowsza wersje z podanej stronki, instalujesz i wlasciwie to wsio
przy instalacji mozna wybrac jezyk polski, ale jak sie pomylisz i zainstalujesz angielski to NIE mozna tego zmienic - w czasie instalacji dosysane sa odpowiednie pliki z netu i tego nie odwrocisz bez deinstalacji nie przejmuj sie prosba o rejestracje przy instalacji - pisza ze tam jakas wersja pro itd. - roznia sie TYLKO obecnoscia reklamy - jak Ci sie spodoba to mozesz wtedy kupic, jak nie kupisz bedzie dzial tak samo na dzien dobry overnet zadaje pare pytan - szybkosc lacza (mozesz zostawic same zero - wtedy masz max, pamietaj ze ustawiona przez uzyszkodnika granica transferu od Ciebie, wplywa tez na sciaganie!), ksywke i foldery gdzie ma ssac i to wsio - przechwytuje ladnie linki ed2k jak kazdy inny klient, nie marwisz sie serwerami, nie musisz miec zewnetrznego ip :) nie martw sie slabym transferem na dzien dobry - daj mu pare godzin ;) nie wiem czemu, ale po pierwszym odpaleniu lata przewaznie powoli, rozkreca sie i tak juz zostaje :) kolejne odpalenia programu daja odrazu pelna moc :) wg mnie optymalna ilosc plikow do jednoczesnego sciagania to okolo 10, ale zalezy od szybkosci lacza i dostepnosci plikow, wiec sam ocen ;) i kolejny overnetowiec nawrocony przeze mnie bedzie :) |
Cytat:
Dzięki Nimal |
spobuj overneta: www.overnet.com
podpina sie do tej samej sieci, a nie potrzebuje serwerow, ani przekierowanego portu :) uzywam od dlugiego czasu :) |
eMule Polpak HELP !!!
Cześć , jak do tej pory cały czas królowała Kazaa . Postanowiłem spróbować nowego smaku - eMule.
Problem w tym , że nie chce się łączyć z żadnym serwerem. Korzystam z łącza Polpak w sieci lokalnej i szczerze pisząc nie wiem jakie ustawić parametry łącza ( ISDN ; ISDN 2x ; DSL ; Cable ...) Wstawiłem ISDN wydaje mi się najbliższe prawdzie. Niestey przy próbie łączenia się z jakimkolwiek serwerem efekty są takie : "Próba podłączenia do ......serwer....... przedawnił się" Co o tym sądzicie ? Port mam 4661 ( próbowałem 8080 i 8000 ) Może mój Admin paluszki gdzieś wtykał ? Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:25. |