![]() |
Ich Troje podobno sie rozpada :)
Slyszalem dzis w TV takiego wlasnie newsa!
Maja zagrac ostatni koncer i KONIEC :) Zachcecam do dyskusji wszystkich FANOW :D |
No najwyższy czas, bo słuchać się ich to nie dało ;)
|
Najwyższy czas. To straszna bieda była!:P
|
Cytat:
W zwiazku tym iz uwazam sie za WIELKIEGO fana paLAnTa Wiesniackiego z wielkim zalem uhonoruje to 3 dniowa minuta :) ciszy. Nareszcie skonczy sie jego ubolewanie nad swoim biednym losem i wodzenie za nos fanow. Skonnczy sie (moze) takze jego wielkie show - przekazywanie kasy i prezentow dla biednych dzieci oraz domow dziecka - ale tylko w obecnosci kamery. Rozpada sie - gdyby kazdy z nas chociaz w 1/10 zarobil tyle co on, tez by zagubil powolanie - spiewanie i lezal pempkiem i wentylem do gory. |
Moge sie zalozyc, ze teraz rozpocznie kariere solowa i bedzie go 10X tyle widac i slychac - na nieszczescie :)
Cokolwiek sie stanie pamietajcie... KEINE GRENZE!!! |
szkoda ze jeszcze po chińsku nie ¶piewa...
|
Ilo¶ć zał±czników: 1
Slucha ktos Trojki? Ale Janusz Kosiński bedzie mial "uzywanie". ^_^
A przy okazji, kto nie zna niech zobaczy to: |
co to jest na tej fotce ??? UFO
|
nie obrażaj UFO ;) to "co¶" jest jeszcze gorsze
|
o nieee wszystko tylko nie to niech ich troje zostane :D :P ;P
A tak na serio to nie obchodzi mnie to czy ten zespół zostaje czy nie i tak i tak bym tego nie słuchał zawsze się znajdzie jaki¶ drugi kiczowaty band na mjejsce tego! |
Cytat:
A na deser przypomne ze w TVN-ie dalej beda kontynuowane programy z cyklu "Jestem jaki jestem" |
przez cala polske przetacza sie fala oburzenia smutku i rozpaczy
:buu: :buu: niebedzie juz ich troje :buu: :buu: jedynie waska grupa forumowiczow z cdrinfo..... :jupi: :jupi: :rotfl: :rotfl: :zeby: :zeby: :spoko: :spoko: :spoko: :D :D nie wiem kto zapelni ta nisze po ich troje, bo takiej kobiety/mezczyzny/UFO jak Wiesniacki to ze swieca na festiwalu disco polo szukac |
a co z t± now± wokalistk± jak± przyjeli ? Pewnie dziewczyna narobiła sobie nadzieji, że będzie ¶pieweała w najbardziej popularnym polskim zespole ;). No cóż.... moje kondolencje ;)
|
Cytat:
|
Wreszcie skończy się ta najwieksza polska popelina - tylko, że pewnie Wisniewski zacznie solo, tak więc nie ma się za bardzo z czego cieszyć.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |