![]() |
Twój Screen Saver
Witam
Jakiego używasz screen server'a. Ja nie mam czym się chwalić bo mam latający znaczek windowsa... mało orginalny. :) Jeśli możecie umieśccie pliczek scr ze swoim wygaszaczem. :) Dzięki. Pozdrawiam |
ja nieuzywam tego badziewia bo albo tv na kompie ogladam [ss by mi wtedy wchodzil na obraz :blee:] albo monitor poprostu wylaczam [tu ss na nic sie nie zdaje :P]
|
Ja używam tylko dlatego SS zeby zabezpieczyć komp hasłem, a skoro jest to niech już będzie jakiś fajny. :)
|
Ilość załączników: 1
to mój...
|
Ja mam od czasu do czasu ...Marine Aquarium 2
http://www.serenescreen.com/ ........................;) |
ja nie używam, żadnego ss, bo niechcący raz mi się włączał jak jakiegoś filmasa oglądałem [i w sumie myszką nie ruszałem i miał prawo się włączać]. Jak już to ostatnio fascynuje się Longhornem i mam wygaszacz prosty z Longhorna... typu srebrny znaczek windoorsa, a obok niego napis M$ Longhorn Professional... taki jakiś standardowy wygaszacz windoorsa przerobiony na longusia... zajmuje on około 800 KB... jak chcecie to go umieszcze jak ktoś jest zainteresowany....
|
Ja aktualnie nieużywam.
Kiedyś miałem: * wygaszacz z serialu "Star Gate SG1" - Gwiezdne Wrota * Aquarium 2 - najfajniejszy;) Jeżeli ktos jest zainteresowany nimi to niech da znać na priva. |
usmiecham sie szeroko o te rybki :) jasli macie razem z dodatkami to jak najbardziej :) , pierwsza wersja mi sie podobala, byl to jedyny wygaszacz jakiego kiedykolwiek uzywalem dluzej niz 2 minuty ;)
|
Ja takze nie uzywam, bo nie potrzebuje. jak odchodze na dluzej od kompa, to po prostu wylaczam monitor ;).
|
... Marine Aquarium 2 z wbudowanym kalendarzem, lubie te rybki :cool: :*
|
Cytat:
pozdro, Marcin |
Witam!
ja nie mam wygaszacza :) po 15min monitor mi sie wylacza :) |
remix, po 15?! mi po 2 :D
pozdro ;) |
Ja nie uzywam, irytuje mnie...
|
Znalazłem fajny matrixsowy :)