![]() |
Zakanczam watek.Komputer jak nowy.Przepis kolegi Majoneza wyleczyl go z wszystkiego.Serdeczne dzieki dla Majoneza i Edwardo za poswiecone mi godziny,a uwierzcie ze nie bylo lekko.Za raczke jak niewidomego...I jeszcze pean pochwalny na czesc tego Forum:JESTESCIE THE BEST!!! :papa:
|
koniec bojow
skasowane |
on ma ixpeka po niemiecku.... ;(
|
Mam stale lacze.
|
jakim cudem masz xpeka i nie masz opcji uruchom w trybie awaryjnym
powinno byc tak od gory (pisze z pamieci) uruchom w trybie awaryjnym uruchom w trybie awaryjnym z wierszem polecen uruchom w trybie awaryjnym z wierszem polecen i obluga sieci (albo cos w tym stylu) uruchom w trybie vga costam debugowanie blabla blaa zrestartuj komputer uruchom windows normalnie ??? wiec co tam masz jak wybierzesz pierwsza opcje "uruchom w trybie awaryjnym" to masz przeciez normalnego "okienkowego" windowsa masz stale lacze? |
Jak wciskam przy starcie F8 to pojawia mi sie czarna strona pt:Opcje startu Windows,jest ich 8.Ponizej:Windows normalny start lub nowy start wiec to chyba nie to.Nic tam nie jest napisane o trybie awaryjnym.Mozna inaczej tam wejsc?Edwardo,to co robilismy wczoraj juz kumam wiec jezeli naprowadzicie mnie na ta "czarna strone z mozliwoscia podawania komend" to chyba sobie poradze.Na 100% musze to zrobic przed otwarciem Windowsa bo wszystke programy(total commander,volkov commander,file pulwerizer)sie zawieszaja po komendzie "del".
|
Cytat:
tak wiec moja rada: 1) poprzedni post czyli F8 2) potem to co na GG tlumaczylem... no i krotki opis polecen: "cd.." - wychodzi z katalogu "cd x" - wchodzi do katalogu, gdzie x to nazwa katalogu "del x" - kasuje plik, gdzie x nazwa pliku. |
hmm a z innej beczki napisz jaki masz system
jak xpeka to sprobuj podczas starowania kompa wciskac F8 i wybierz uruchom komputer w trybie awaryjnym tam masz "okienka" i sprobuj tam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma chyba zadnych wersji testowych tego programu,przynajmniej ja ich nie znalazlem.
|
Jeśli masz Nortona System Worksa,to otwórz zakładkę norton utilites,system maintenance,kliknij Wipe Info ,browse,wybierz folder albo plik który chcesz usunąć,kliknij wipe all i ????
Napisz czy pomogło |
tak jak mowilem... popros jakiegos znajomego zeby ci pomogl... i powiedz tez zeby po kolej mowil co robi, wtedy sie troche poduczysz :)
|
Ludziska dzieki serdeczne,szczegolnie Tobie Edwardo za wczorajsza godzine meczarni ze mna.Chyba nic z tego nie wyjdzie bo wy tu mowicie o uczonych rzeczach a ja jestem osla laka i trzeba mnie prowadzic za reke jak slepca.Partycja,konsola tekstowa etc...moj Boze,toz ja nie wiem w ogole o co w tym chodzi.Sprawa jest chyba na tyle skomplikowana,ze nie mozna nawet odpalac Windowsa bo jakis inny program zaczyna blokowac ten plik(moze Windows Media Player bo wlasie po zaladowaniu pliku do tego playera mi wszystko siadlo).Teraz nie moge usunac ani WMP ani pliku z filmem.
|
Ilość załączników: 1
zamieszczam jeszcze raz tego volka bo nie hulalo cos z tym zalcznikiem
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |