Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zobaczcie to - Magia? :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zobaczcie-magia-d-32396/)

mr_spock 14.03.2004 23:03

Cytat:

Napisany przez pawelblu
DON'T TRY IT AT HOME !!!

Kojarzy mi sie to z flashowaniem biosu - "redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za ewentualne uszkodzenie" :D

pawelblu 14.03.2004 21:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
...Powiem Ci, co jeszcze robilismy. Bralismy strzaly (normalne, okolo centymetra srednicy, z mocnego drewna - trudno bylo zlamac w rece, zakonczone ostrym grotem) i grot ten opieralismy na gardle, w takim dolku - chyba w okolicach krtani. Nastepnie druga strone opieralismy o sciane. Po krotkiej koncentracji i zastosowaniu odpowiedniej techniki lamalismy strzaly nie dotykajac ich rekami...

DON'T TRY IT AT HOME !!!

Edwardo 14.03.2004 21:08

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Sadzisz, ze jezeli daloby sie to zrobic tak od reki, to ludzie chodziliby na trzydniowy kurs (od rana do wieczora) placac za niego 400 zlotych? ;)

Ale probujcie dalej, jesli uwierzycie, ze mozecie to zrobic, a Wasze wizualizacje celu stana sie wyrazne i szczegolowe, to Wam sie uda. Ale musicie uwierzyc, ze jest to mozliwe...

A jest :)

dokladnie!

Piterniel 14.03.2004 21:01

Opowiedz więcej :)

Edwardo 14.03.2004 20:57

tak samo jak mozna wyingac rozne rzeczy tgrzyajac je tylko w dwoch palcach. kojarzycie scene z matrixa gdy Neo przychodzi do Wyroczni i rozmawia z malym buddysta (chyba)? dzieciak trzymal lyzeczke w palcach i w pewnym momencie zaczela sie ona wyginac, giac i obracac. There is no spoon...

andrzejj9 14.03.2004 20:54

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Nie zadziałała twoja metoda ;(

Sadzisz, ze jezeli daloby sie to zrobic tak od reki, to ludzie chodziliby na trzydniowy kurs (od rana do wieczora) placac za niego 400 zlotych? ;)

Ale probujcie dalej, jesli uwierzycie, ze mozecie to zrobic, a Wasze wizualizacje celu stana sie wyrazne i szczegolowe, to Wam sie uda. Ale musicie uwierzyc, ze jest to mozliwe...

A jest :)

andrzejj9 14.03.2004 20:50

Cytat:

Napisany przez Smartek
Przeciez to fizycznie niemozliwe... co wy se za jaja opowiadacie? :]
pozdro ;)

Fizycznie na pewno niemozliwe, dlatego trzeba skorzystac nie tylko z sil miesni, ale takze w czegos, co nosimy na karku i nie chodzi mi tu bynajmniej o sama glowe :)

Powiem Ci, co jeszcze robilismy. Bralismy strzaly (normalne, okolo centymetra srednicy, z mocnego drewna - trudno bylo zlamac w rece, zakonczone ostrym grotem) i grot ten opieralismy na gardle, w takim dolku - chyba w okolicach krtani. Nastepnie druga strone opieralismy o sciane. Po krotkiej koncentracji i zastosowaniu odpowiedniej techniki lamalismy strzaly nie dotykajac ich rekami.

Ale tego radze samemu nie probowac ;)

Edwardo 14.03.2004 20:21

Cytat:

Napisany przez Piterniel

bo to nie jest takie hop-siup i juz.
to nie jest robienie herbaty, albo wyjmowanie twixa z kieszeni...

to wszytko sie opiera na umysle. w koncu to on kontroluje nas, a nie my jego :) i my dozymy do tego zeby jego kontrlolowac a nie on nas :D

Smartek 14.03.2004 20:15

Przeciez to fizycznie niemozliwe... co wy se za jaja opowiadacie? :]
pozdro ;)

Piterniel 14.03.2004 19:34

andrzejj9 14.03.2004 08:24

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Interesuje mnie podnoszenie ludzi. Dajcie konkretnego linka lyb na GG czekam ;)

Nie wiem, czy do tego jakies konkretne adresy w ogole sa. Podnoszenie ludzi dla nikogo zwiazanego z Silva nie jest celem w samym sobie. Robi sie to po prostu tak "przy okazji", aby pokazac zdolnosci umyslu. Procedure opisalem powyzej, nic wiecej na ten temat raczej nie znajdziesz (chociaz moze - w internecie znalezc mozna w koncu wszystko). Natomiast na stronie, ktora podalem, znajdziesz cwiczenia, ktore moga sprawic, ze cokolwiek z tego wyjdzie.

Piterniel 14.03.2004 00:20

Interesuje mnie podnoszenie ludzi. Dajcie konkretnego linka lyb na GG czekam ;)

andrzejj9 13.03.2004 23:42

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Macie jakieś strony ? z tym podnoszeniem ludzi ? ze LD ? a może ktoś się odezwie na moje GG :-) chce tego spróbować. Pozdro ;)

Zacznij moze od strony Silvy (www.silva.alpha.pl ) i odwiedz rowniez forum. Tam na pewno znajdziesz wiele informacji, a jesli cos szczegolnie Cie zainteresuje, to zawsze mozesz zapytac.

Piterniel 13.03.2004 23:23

Macie jakieś strony ? z tym podnoszeniem ludzi ? ze LD ? a może ktoś się odezwie na moje GG :-) chce tego spróbować. Pozdro ;)

andrzejj9 13.03.2004 21:28

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Andrzeju jestes z Wroclawia, wiec to obok mnie... czy bywasz, bywales w Centrum Terapi Naturalnych na ul. Starogranicznej ? Tam specjalizacje metody Silvy prowadzi Krolicki, takze Feng Shui, Reiki, doskonalenie radiestezyjne... oraz sztuki mantyczne (tarot, astrologia, numerologia), bioenergoteriapia... itp.

Od czasu do czasu tam bywam, chociaz raczej po to, zeby albo zajrzec do sklepu, albo do Vipera (znajomy jest szefem), ktore tez sie tam znajduje. Ale wiem, ze organizuja rozne kursy - zreszta moja mama nawet tam studiowala. Ja na razie na zadne dodatkowe zajecia nie mam czasu, ale w przyszlosci tego nie wykluczam. Teraz co najwyzej od czasu do czasu pojde powtorzyc kurs Silvy, byc moze nawet pod koniec marca zrobie to jeszcze raz :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:39.