![]() |
Cytat:
Bo chodzi mi czy zmieniac z C na E czy zostac przy C? |
A po co mi to wiedzieć :P
|
Cytat:
|
I co myślisz, że cię zapytam dlaczego :P:P:P:P ;p
|
Cytat:
|
C
|
Cytat:
A teraz jaki masz FW? QS0E czy QS0C? Ktory lepszy? |
... ale usunąłem zdjecia z KsProbe.
|
Cytat:
Wszystko usunales? Ale CO? I JAK TO USUNAC? |
Cytat:
|
Ja kupiłem w PTR (dla tych z Bydgoszczy to w Auchan, a w Galleri Pomorskiej oraz na Śniadeckich też prawdopodobnie są) za 28zł. W Vobisie widziałem za 35 (te same Verbatimy), a tak pozatym to przez internet w jakiś sklepach internetowych.
|
najnowszy bios coś ma problem z ghostem tzn norton ghost 2003 na każdym cdku wypala obraz niby oki ale potem przy chęci powrotu z niego wywala zawsze na 76 % errora -3 że problem jest z obrazem palilem na tdk dysan a nawet zdesperowany kupilem jakieś noname i ten sam problem dziwny wogóle bios bo audio też gorzej brzmi wracam do starego biosa :idea:
|
Cytat:
|
.bin wyciąga się programem LiteFirm ...najlepiej stworzyć sobie plik wsadowy .bat
I flashujesz spod dosa lub windowsa ...jak ci wygodniej ;) Wszystkie narzędzia znajdziesz tutaj...: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?threadid=83441 |
Jak wrocic do poprzedniej wersji f/w?
Mam u siebie teraz QS0E i chcialbym wrocic do poprzedniej wersji czyli QS0C zeby sprawdzic te bledy itp. Ale jak uruchamiam tego aktualizatora w wersji QS0C to wywala mi napis ze nie znalazl nagrywarki. Widocznie nie znalazl bo teraz mam QS0E. Jak wrocic? Jak sie wyciaga plik binarny z aktualizatora QS0C i po wyjeciu go jak go przywrocic? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |