![]() |
Pomysł przerobienia... się
Ilość załączników: 1
ostatnio nudzi mi się dobitnie i palma bije mi do łepy :P
tak sobie pomyślałem, przydałoby się trochę odmiany. myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak: |
Bardzo interesujący topic:D:D Jak zrobie sobie fotkę to też ją umieszcze:)
|
Jak dla mnie to dość perwersyjne :D
|
Woitas - miodzio. Kolejna dziewczyna na forum. I to jaka !!!
|
z kad jestes (bedziesz) kochanie ??
;) |
wojtas masz jakies zboczenia ze lubic jak ci cos wsadzaja ;) ja razcej bym nie chcial byc kobieta. A co do przerobienia to chce troche brzuszka stracic i dopakowac klatke ;) no i zeby wlosy sie glowy trzymaly.
|
rozne sa zboczenia
no ale jak sie komus nudzi :spoko: |
widzialem na HBO taki zabieg. Gwarantuje, ze odechcialo by ci sie... :)
Z tego co pamietam, to rozcinaja penisa na 4 czesci i wpychaja do srodka. Podobno tak wszystko jest dokladnie wykonane, ze ginekolog na pierwszy rzut oka sie nie kapnie :) |
:blee:
|
|
proponuje znależć sobie inne zajęcie, ale jeśli masz ostatnio problem ze swoją osobowością? Od tego są odpowiedni lekarze, to się leczy.
:P ;) mądry temat :) bardzo |
Cytat:
|
@woitas - mam nadzieje, ze dostarczylismy Ci wystarczajasych argumentow, zeby to jeszcze raz przemyslec ;)
jesli koniecznie szykasz wrazen, to polecam filatelistyke :) |
Cytat:
Ciapek ja też czasem bym zrobił sobie taką operację:P niemusiałbym nic robić siedziałbym sobie i tylko żłopał piwo :Pa po 2 latach żlopania piwa stwierdziłbym że w mojej skórze zawsze najlepiej:Pniemart się ciapek nieon jeden ma problemy z osobowością na dzień dzisiejszy na kuli ziemskiej 99 % ludności ma jakieś problemy z osobowością u jednych się objawiają dobitnie np..:P a u innych dysktrenie zamaskowane są:P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |