![]() |
Canal+ Decoder
Poszokuje jakis programow i osob ktore znaja sie na rzeczy.
Posiadam karte PixelView Play TV Pro Ultra HD na ukladzie CX 23881. |
BorgTV :)
|
BorgTV & Win95/Win98/Win98SE :)
|
a gdzie można go .... :)
|
http://alfa.icis.pcz.czest.pl/~moret.../download.html
nie wiem czy ten program ci obsłuży kartę TV ...obsługuje tylko karty TV na chipie BT 878/ 848 :) |
Cytat:
Bo tez zamierzam kupic karte no i oczywiscie sprobowac ogladac C+ :smutny: |
Cytat:
Z win2k nie wiem, ale w XP, wywala komunikat "za mało wolnej pamięci" i prawdopodobnie nic z tym nie da się zrobić :( |
mnie zastanawia jak karta telewizyjna czyli analogowa może udawać kartę dvb czyli cyfrowke ;)
Cytat:
ale czarno widze, że to wogóle działa... |
Borg nie obsluguje chipu conexant 23881 tylko starsze bt 8x8. Sprawdzalem podobno na gieldzie komputerowej za stodola juz maja. W sobote powinienem go miec, ale podobno ma duze wymagania.
|
Witam
Nie chcialem zakładac nowego topicu wiec zapytam tutaj mam karte tv i kablowke i w kablowce sa zakodowane programy takie jak canal+ hbo i hbo2 jezeli podlaczylbym kabel z kablowki do karty czy istnieje jakis program ktory by mi rozkodowal te programy zebym mogl na kompie ogladac np. HBO?? |
ale wygrzebales temat :)
zalezy na jakim ukladzie masz karte tv jak na BT 8x8 to rozkodujesz a jak na conexant 23881 to nie (mozna ale jakosc jest gorzej niz zla i bardzo ciezko to zrobic - brak narazie softu do tego) |
karta jest pixelview i nie wiem na jakim chipsecie
|
a to jest wazne
a jaki model karty napisz chociaz to bedzie latwiej zobaczyc na jakim jest ukladzie |
pixelview 878p i nie moge zainstalowac sterownikow pod win2k nie wiesz moze dlaczego??
|
no to karte masz na bt878 wiec mozesz rozkodowac kanaly :)
wejdz sobie na www.prolink.com.tw i zobacz czy sa nowsze drivery do twojej karty |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |