Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   jude sux (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jude-sux-32893/)

barraqda 22.03.2004 19:59

ach ci zli zydzi

kto ogladal dzis wiadomosci to wie ze mamy prze****ne bo sie zydom zachcialo atakowac rakietami i czolgami ludzi z kamieniami.

:wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:

woitas 22.03.2004 20:23

co masz na myśli pisząc my?

nie chcę nic mówić, ale na ten przykład w grecji mówią, że hitler miał rację, próbując ich wygazować i wyrażają w większości żal, że mu się nie udało:blee:
a mogę się założyć, że nie tylko grecy tak myślą...

kraluk 22.03.2004 20:33

Cytat:

Napisany przez woitas
nie chcę nic mówić, ale na ten przykład w grecji mówią, że hitler miał rację, próbując ich wygazować i wyrażają w większości żal, że mu się nie udało:blee:
a mogę się założyć, że nie tylko grecy tak myślą...

Powie ci, że coraz częściej słyszę takie opinie od Polaków i innych ludzi... Żydzi za dużo sobie pozwalają... :blee:

barraqda 22.03.2004 20:48

my = forumowicze.

a co do tej exterminacji zydow jak widze co sie dzieje na swiecie palestyna, iraq, bosnia itd. to ja rodakow tez przestaje lubic.

paja 22.03.2004 21:27

Wiecie że Polska ma zapłacić żydom do któregoś tam roku odszkodowanie za to że obozy koncentracyjne były w polsce baaaa teraz jest na polaków a nie na niemców!
Ale wiecie też że Hitler miał to samo w ciągu 50 lat zrobić z wszystkimi polakami (zagłada lub przeniesienie za ural)
chć wielu pomocników hitlera było pochodzenia żydowskiego
Hitler był ministrantem i rok seminarium skończył!!

Nie jestem antysemitą tlko antysyjonistą pewnie wiecie co to jest syjonizm!!

ps władzo nie zamykajcie tego działu
A przeczytajcie Medaliony Z.Nałkowskiej to zobaczycie jak wtedy było więc nie atakujcie też ich choć chyba 29 (coś ok tego) procent zabitych w obozach to Polacy Więc jak już pisałem antysyjonizm a nie antysemityzm!!

syjonizm- Może nie można tego nazwać organizacją ale jest to dążenie żydów do władzy nad światem :|

więcej napiszę później bo czasu brak!

zorg 22.03.2004 22:29

o naszych braciach ....

paja a co :o ? juz ci deptaja po pietach ? :podbite:

pisz nie pekaj ,ja to wszystko czytam i sie ucze:uczen:

pawelblu 22.03.2004 22:43

To co jest teraz to typowy AntyArabizm prowadzony przez USRAEL. Smutne jest to ze USRAEL zneca sie na Arabach a na lewo i prawo krzyczac o antysemityzmie (ktorego nie ma, bo ciekawe kto moglby zagrazac narodowi ktory dysponuje 6. potencjalem militarnym na swiecie i ma najlepsze stosunki z Imperium za oceanem). Budowa muru na terenie autonomi i inne tego typu akcje Sharona bynajmniej nie sa dzialaniami pokojowymi, tylko ofensywnymi na co swiat arabski odpowiada (no i jak sie nie przyzna racji izrealowi to jest sie antysemita).

Trzeba tez powstrzymac swoje emocje. Nie stanmy sie teraz fanatykami walczacymi z Zydami bo nie o to chodzi. Polityke Izraela ksztaltuje premier Sharon, a nie wszyscy Zydzi. Mysle ze nalezy upominac Izreal, a jak to nie pomoze to stosowac ostre sankcje gospodarczo-handlowe (tylko na to sie nie zgodzi USA, wiec dvpa z takiej sankcji), a nie mscic sie na Zydach, ktorzy w duzej czesci sa niewinni.
Trzeba pamietac ze agresja rodzi agresje, ale wiemy tez, ze zadna tego typu agresja nie jest usprawiedliwiona.

paja 22.03.2004 22:46

Hah po piętach mi nie deptają ale ta informacja o odszkodowaniu nie jest z palca wyssana słyszałem ją od przewodniczki w obozie majdanek 'k. lublina' i kiedyś coś mi ksiądz na religi gadał!! heh

Nie wiem czy dalej swoje przemyślenia pisać bo trochę od rzeczy są ale jak coś to już jutro!!

barraqda 22.03.2004 23:46

Cytat:

Napisany przez paja
ps władzo nie zamykajcie tego działu
A przeczytajcie Medaliony Z.Nałkowskiej to zobaczycie jak wtedy było więc nie atakujcie też ich choć chyba 29 (coś ok tego) procent zabitych w obozach to Polacy Więc jak już pisałem antysyjonizm a nie antysemityzm!!

syjonizm- Może nie można tego nazwać organizacją ale jest to dążenie żydów do władzy nad światem :|

więcej napiszę później bo czasu brak!

ja tylko powiem ze niestety medaliony sa w gruncie zeczy gowno warte gdyz naukowska nalezala do parti i pisala to co jej kazali chociaz prawdy troche tez. Mi przypadly do gustu opowiadania borowskiego i taka druga ksiazka ktorej tytulu nie pamietam o polaku w obozie na syberii ;/ (cholera wylecialo z glowy a czytalem)

Juz raz ginelismy przez zydow i mozemy znow.
Ja nie bede ginal za glupote rodakow, amerykanski styl zycia, zydow ktorzy wierza w co innego katolicy, anglikow ktorzy lubia podbijac, niemcow ktorych tylko 50% nas akceptuje, francuzow ktorzy nawet jak sa z nami w unii (nie tylko UE podczas swiatowej tez sie popisali) to maja nas w dupie, czy inne gowno.

Palestyna i izrael to nie koniec.
hiszpania i eta.
GB i ira.

Ci tak zwani terrorysci to nic innego jak ludzie chcacy odzyskac swoje ziemie.
Mowia ze tylko iles tam procent jest nie zadowolonych, racja bo reszte juz przekabacili. Polakow tez probowano przerobic na niemcow, austriakow, rosjan itd. i napewno sie to poczesci udalo.

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Trzeba tez powstrzymac swoje emocje. Nie stanmy sie teraz fanatykami walczacymi z Zydami bo nie o to chodzi. Polityke Izraela ksztaltuje premier Sharon, a nie wszyscy Zydzi. Mysle ze nalezy upominac Izreal, a jak to nie pomoze to stosowac ostre sankcje gospodarczo-handlowe (tylko na to sie nie zgodzi USA, wiec dvpa z takiej sankcji), a nie mscic sie na Zydach, ktorzy w duzej czesci sa niewinni.
Trzeba pamietac ze agresja rodzi agresje, ale wiemy tez, ze zadna tego typu agresja nie jest usprawiedliwiona.

moje 3 grosze

1 Wiekszosc zydow poparla dzisiejszy atak. -
2 Zydzi atakuja arabow bronia palna, czolgami, rakietami, helikopterami a ci rzucaja w nich kamienaimi zadko maja jakas klamke (przypomina mi sie japonia jak na samuraiow katarynki poscili) -
3 Zydzi uciekli do usa zrobili atomowke i inne fajne zeczy, maja tam swoje zwiazki sa wszedzie, zadnych sankcji nie bedzie.
4 (BONUS) co ****a izrael robil w eurowizji ?? -
5 agresja rodzi agresje dzis sie w wiadomosciach wypowiadali na ten temat i zydzi wiedzieli ze bedzie odwet tylko ze oni niechca pokoju i beda sie chcieli w*******ic znow czolgami. -
6 Ja nie walcze z zydami, tylko ze wszystkimi ktorzy uwazaja terroryzm za zlo. A w wiekszosci to jest walka o wolnosc. (taka partyzantka tylko inaczej)
czeczenscy terrorysci ktorzy zabili 200 zakladnikow w teatrze w rosji ( przy pomocy uzytego przez policje rosyjska gazu bojowego ) i tak bez konca moge wymieniac. A jak dostana w dupe za swoje to atakuja bo sie pokrzywdzeni czuja,

dzis w za***istej gazecie metropol :D wyczytalem ze amerykanie od tygodnia poluja w afganitanie czy tam pakistanie na talibow.

jak cos jeszcze sobie przypomne to nie omieszkam dodac

memorando 22.03.2004 23:46

widzicie tolerancyji nauczyć mnie chciala mama i mowila żyd też czlowiek jest oki dobry i też robi błędy ale jak widzę co oni robią jak pokazują dzieci palestyńskie we krwi to mam ochotę jak hitler tych złych żydów zatłuc mówię złych bo niewszyscy żydzi są mordercami i zabilbym tych którzy w imię pseudo tolerancji i wiary zabijają niewinnnych echhh żygam na ten świat

pawelblu 22.03.2004 23:58

Cytat:

Napisany przez barraqda
ja tylko powiem ze niestety medaliony sa w gruncie zeczy gowno warte gdyz naukowska nalezala do parti i pisala to co jej kazali chociaz prawdy troche tez. Mi przypadly do gustu opowiadania borowskiego i taka druga ksiazka ktorej tytulu nie pamietam o polaku w obozie na syberii ;/ (cholera wylecialo z glowy a czytalem).

Gustaw Herling Gruzinski - Inny Swiat. W Medialionach jest na pewno duzo wiecej prawdy niz koloryzowania. Mi jakos Inny Swiat nie lezy ...

Cytat:

Napisany przez barraqda
Juz raz ginelismy przez zydow i mozemy znow.
Ja nie bede ginal za glupote rodakow, amerykanski styl zycia, zydow ktorzy wierza w co innego katolicy, anglikow ktorzy lubia podbijac, niemcow ktorych tylko 50% nas akceptuje, francuzow ktorzy nawet jak sa z nami w unii (nie tylko UE podczas swiatowej tez sie popisali) to maja nas w dupie, czy inne gowno.

Palestyna i izrael to nie koniec.
hiszpania i eta.
GB i ira.

Ci tak zwani terrorysci to nic innego jak ludzie chcacy odzyskac swoje ziemie.
Mowia ze tylko iles tam procent jest nie zadowolonych, racja bo reszte juz przekabacili. Polakow tez probowano przerobic na niemcow, austriakow, rosjan itd. i napewno sie to poczesci udalo.

Te 3 sytuacje od siebie roznia. Szczegolnie pierwsza i druga. Tak jak uznaje racje Palestynczykow, to jestem przeciwny utworzeniu panstwa baskijskiego.

barraqda 23.03.2004 00:07

1. dzieki za tytul ksiazki

2. A byl bym przeciwny utworzeniu Ksiestwa Warszawskiego

ps Napoleon tez nas w dupe dymal.

Y@nkee_PL 23.03.2004 00:12

gadacie tak jakby tylko zydzi zabijali palestynczykow, ale jest i druga strona medalu, o zamachach to raczej nie trzeba pisac, zwykly terroryzm
mieli szanse na pokojowe zalatwienie tej sprawy, ale najwyrazniej im to zwisalo i chca sie zabijac, szkoda slow na co tam sie wyrabia, wyraznie widac ze oni chca to zalatwic tylko miedzy soba, sa rzadni krwi, a teraz placza i pokazuja jacy oni sa biedni, glupota
a czy zabojstwo tego szejka to przesada? nie mnie to oceniac, historia zrobi to znacznie lepiej

ThanatoS 23.03.2004 10:01

Hmm, no coz jak mi wiadomo to Palestynczycy i Zydzi to dokladnie ten sam narod (protoplasta obydwu byl ten sam ojciec i matka, i w wieku ok 20 lat synowie ich poklocili sie i rozeszli)

Sharon powinien byc sadzony za ludobojstwo, wiedza o tym wszyscy, nalezy pamietac ze w Izraelu nie ma w przepisach karnych jak zbrodnia za ludobojstwo przez zyda.

Jak tworzono panstwo Izrael to Wielka Brytania i USA bylo temu prezeciwne, tylko Stalin sie uparl i powstal taki twor, wygonil rosyjskich zydow dzieki temu.

Kiedys jeden z wysokich dostojnikow kosciola Islamskiego powiedzial ze Czeczency, Palestynczycy i Talibowie to Terrorysci, a USA, Rosja, Izrael to rowniez Terrorysci ale za to legalni.

Zgodnie z zasada agresja rodzi agresje, to tworzy eskalacje problemu, zydzi chca wqyjechac z czolgami i spacyfikowac pelestynczykow.

A teraz ciekawostka: Zydzi maja wiekszosc bankow na swiecie i dzieki temu trzymaja wladze na swiecie, ale arabowie maja 80 % pieniedzy swiatowych, kiedys zrobili symulacje i okazalo sie ze mogliby wybrac kase i przelac do wlasnych arabskich bankow. W takim wypadku Zydzi przestaliby sie liczyc, a zalamanie na rynku swiatowym bylo by wieksze niz w czasach wielkiego kryzysu.

paja 23.03.2004 14:29

A znacie powiedzenie które było używane i stosowane w średniowieczu (czy jakoś tam)
Że żyda nie można okłamać pod karą żśmierci ale żyd cię może!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38.