![]() |
Cytat:
NowaLewicaBorowskiego sklada sie moze i z takich ludzi z SLD ktorzy sa najbardziej ideowi i najmniej nagrzeszyli. Niby sa wiec najlatwiejsi do zaakceptowania przez masy. Tylko ze za nimi nie stoi zadna sila ekonomiczna. SLD Millerowsko-Janikowe posiada koneksje do roznych lewych interesow na ktorych mozna zrobic kokosy, Gudzowaty jednoznacznie ma zwiazki z SLD a z SDPL nic go nie laczy. Zle to wrozy nowej partii bo SLD jak bedzie tylko chcial to ta nowa partie zniszczy. Na razie SLD widzi w tym jakas szanse dla siebie, moze zamysla ich przechwycic, skontrolowac, albo nawet jest to pic na wode: w wyborach SLD dostanie 7% poparcie, SDPL dostanie 13% i potem sie to polaczy a ludzie zostana zrobieni w bambuko ze glosowali na Borowskiego a wybrali Millera. Sprawa ma jeszcze drugie dno - osobe Borowskiego. Borowski ma takie haki na zyciorysie ze musi byc powolny sluzbom specjalnym. Ewentualne premierowstwo Borowskiego oznacza oddanie Polski jej sluzbom specjalnym w ajencje. Cytat:
|
ok juz wszyscy chyba wiemy jak to wyglada tam na Wiejskiej ale co z tego? Pojawia sie zasadnicze pytanie co z tym syfem zrobic, jak przerwac ten lancuch. Lepper to ani biedota, ani glupota, to poprostu kolejny gosc ktory wyrzezbi kase na na ludzkiej biedocie ??? Mozna sobie tak spokojnie gadac ale kazde posuniecie tych na gorze zawsze moze a nawet udeza w ciebie drogi forumowiczu w ten czy inny sposob. Banda tyle mamm do powiedzenia.
|
Ech, kto wie czy tak nie będzie... Ludzie opamiętajcie się :blee:
|
No to wielka machina ruszyla. Plan sie rozpoczal - dni Millera zaczely sie odliczac...
|
Cytat:
o i teraz mi przypomniałes gdzie to widziałem :) artykuł widziałem w angorze, a oczywiscie ujawnił to M.W. :) czy mu wierzyc ? ja pisze to co czytałem wyraznie zaznaczyłem :) pzdr |
Ehh do czego to dojdzie
|
Cytat:
PO+NowaLewicaBorowskiego 7% (wymagany prog 8%) PSL 7% (wymagany prog 5%) PiS 9% (ktory wyszedl z rzadu dla zasady, po tym jak NowaLewicaBorowskiego glosowala podobnie jak PO) LPR 20% (bo giertych mowil ze bedzie zle) Samoobrona 23% (ale lepper mowil glosniej) No i teraz rodzi sie pytanie: do ktorego kraju uciekac ?? (mam nadzieje ze do tego czasu skoncze studia, bo za rzadow leppera i giertycha dyplom polskiego mgr. nie bedzie zbyt duzo wart, jak jedna polowa zajec na uczelniach to bedzie religia, a druga ideologia socjalistycznego pantwa rolniczo-produkcyjnego). EDIT Cytat:
|
Cytat:
jest zdjęcie w jakiejś gazecie, Lepperek z rodziną na wakacjach (sprzed 8 lat chyba) i córeczka w koszulce Versace za 1200zł :) wiec pieniedzy mu nie brakuje, a to jeszcze czasy zanim był TAK SŁAWNY :P |
z tą aferą to nie był bym taki pewny. z leppera jest lepszy cwaniak. może na burackie zagrywki ale jest cwany, kasiory tyle ponoć na trzepał, że hoho. gdzieś był wywiad z ludzmi z jego rodzinnej wioski, wozi się niezła furą a jak ktoś podskoczy to bęcki
|
Cytat:
prorokuje ze sie rzad lub Sejm roz******y i beda przyspieszone wybory w ktorych wygra Rokita ale bedzie musial wspolrzadzic albo z Kaczorami albo z PSLem bo wiekszosci nie osiagnie. Przez rok do wyborow prezydenckich cudow nie zdziala a w zwiazku z wejsciem do Unii otworzy sie worek z ludzkimi nieszczesciami. W rezultacie jak beda wybory prezydenckie to wygra Lepper i to w cuglach. Moze nawet w pierwszej turze. A potem Rokita postara sie o zmontowanie mu afery takiej jak Paskasowi, o co w wypadku Leppera nie bedzie trudno. |
ten caly topic nie jest smieszny, bo jest prawdziwy
czas nadejdzie ze faktycznie na bialorus bedziemy chcieli uciekac, jesli nadal polskie spoleczenstwo bezie wykazywac sie takim poziomem *****izmu jak dotychczas - GRRRRR!!!... a frekwencja w wyborach znowu siegnie dna, po czym wszyscy beda narzekac ze jest zle - LUDZIE GLOSUJCIE ROZSADNIE, I PRZEDE WSZYSTKIM GLOSUJECIE WOGULE! |
Cytat:
vivat andrzej lepper! :zeby: jako zagorzały zwolennik pana przewodniczącego, stanowczo i kategorycznie domagam się usunięcia w/w dowcipu. :zeby: to hańbiące posunięcie, godne takich zer, jakie reprezentują nas obecnie w sejmie i senacie. balcerowicz musi odejść... |
Cytat:
|
Apokalipsa!!!
...dzień przed wyborami we wspomnianym 2004 roku... ...śmietnik, gdzieś niedaleko ul. Wiejskiej w stolicy... ...coś trzasło za koszem, potem błysk i pojawił się ON.. ...Bohater poprzedniej części - "BUNT MASZYN ROLNICZYCH"====> LEPP_1000. Był to starszy już egzemplarz ANDRUTOIDA, konstrukcja stalowa powlekana...kaszanką Resztę dopisze historia.. P.S. Może nie będzie tak źle |
he he oprocz pytan to czeba byc jeszcze fotogenicznym :) Zdjecie podobno ma tez znaczenie ^_^
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:15. |