![]() |
Witam
Dlaczego dvd2dvd-r przerabia mi film bezpośrednio z płyty dvd, a nie tak jak wcześniej napisaliście z plików zrzuconych decrypterem. Wogóle ich nie widzi. Pozdrawiam |
Cytat:
Jabba |
Witam
Jak, przerabiając film DVD2DVD-R zostawić menu? Pozdrawiam |
Rozwiazanie problemu znajdziesz tu:
http://forum.cdrinfo.pl/search.php |
Nie Wiem Jak ZignowowaĆ To Czego Nie Potrzebuje
Gdy chce zgrać na dysk film, a jest od za duży zeby go zmieścić na płycie w DVD Shrink chce opuścić zbędne filmiki dodatkowe...
JAK TO ZROBIĆ??? JAK TO ZROBIĆ??? |
na doom9.org masz GUIDES (poradniki), ale polecam ci zamiast mozolnej zabawy kazdym z "klockow" (enkodowanie, authoring itd) uzycie programu DVD2DVD-R, ktory wszystko robi sam (ale musisz najpierw zrzucic plytke na HDD DVD Decrypterem).
Instrukcja jest w tym watku na naszym forum (zalecam przeczytac calosc). |
Chłopaki mama to całe CCE i wyprułem z Vobów film w postaci *.m2v i nie wiem jak to załadować do CCE.
|
Oczywiscie jest to wersja Trial ;-D. Jak masz troche pieniazkow to mozesz kupic jej pelna wersje, co zlikwiduje przykry efekt znaku wodnego na enkodowanym obrazie!
|
no to masz!
Cytat:
http://www.cinemacraft.com/eng/home.html Jest tam już wersja 2.70. NO NO CZE |
Cytat:
Jeżeli nie sprawi to kłopotu to proszę o link z którego mogę ściągnąć CCE. Nie mam czasu i ochoty szukać (szczere aż do bólu). Z góry dzięki Bartek |
no niestety Instant copy jest bardzo dobrym ale tylko transkoderem, nic więcej
tylko CCE daj mozliwość skompresowania filmu od nowa (no i jeszcze TMpegEnc) |
Jak dla mnie IC jest the best :) CCE moze kiedys bo 10h to troche duzo czasu jak dla mnie ;]
Pozdorwki |
Witam Wszystkich!
Ja osobiście uzywam do 80% DVDShrink'a a dalej to InstantCopy. I wlasnie z tym ostatnim progsem moje pytanie: CZY POWINIENEM ZAMIENIC IC NA CCE??? Pozdroofka:) p.s. tym bardziej, ze w IC nieraz "wyskakuja" zaznaczone napisy |
A ja zrobilem Matrixa 3 na 67 % i jestem zadowolony. Wiem, ze tu sami maniacy obrazu, ale chce poakzac innym, ze trzeba sprawdzic i dac sobie szanse. Jesli nie widac roznicy - po co przeplacac? ;-D
|
Witam,
Moje zdanie jest takie: jak film w DVDShrinku wychodzi Ci ok 90% wzwyż i masz mało czasu - to rób DVDShrinkiem, jak więcej masz czasu - to CCE 2-3 przebiegi. Jeśli wyjdzie Ci poniżej 90% to polecam tylko CCE! ok. 4-6 przebiegów :spoko: Zrobiłem parę filmów DVDShrinkiem (ReAuthor) i jak miałem ok. 90% to nie widziałem różnicy między oryginałem a kopią (TV 32"). Pozdrówka Kristof |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:22. |