![]() |
Teraz jestem na studiach informatycznych (czyli glownie matma) i troche glupio sie czuje jak na kazdym WFie gosciu mowi ze "biegamy po linii kola".
A jak bylem w LO to gosc od WFu tlumaczyl Mat-Fizowi na czym polega myslenie i ludzie smieli sie z niego jak to opowiadal ... Albo historyk ktory swoje teksty polityczne konczyl na : "ale wy tego nie slyszeliscie ... " :) Albo teraz pewien dr prowadzacy historie matematyki: "Neiktorym interwencja w Iraku kojarzy sie z wkroczeniem przez Polakow na Zaolzie, niektorym z interwencja wojsk ukladu warszawskiego w Pradze, a niewiadomo dlaczego naszemu prezydentowi kojarzy sie to z Westerplatte ... " :) To jeszcze wykladowca ze Wstepu do Teorii Mnogosci na egzaminie poprawkowym (polowa nie zaliczyla w I terminie :) ): "Pewnie znacie zasady gry w pilke nozna. Najpierw jest zolta kartka, a potem czerwona. To ja troche zmienie te zasady - nie ma zoltej kartki, od razu jest czerwona." :) |
W-F to odrebna historia chyba w kazdej szkole...
a moje podstawowce wf'ista do typa ktory robil pompki... "co ty robisz synek? hahaha, co ta dupa tak wysoko, tak bedziesz robil za pare lat, jak bedziesz dziewczyne pier.... " |
Ja mam kolesia od w-f, ktory ma swoje, ze tak nazwe powiedzonka, ktore niesamowicie wkurzaja np. 'Co jest misiu??', albo 'Co jest leszczyku??'.
Nie raz mamy z niego pompe i przedrzezniamy go, ale tak, zeby nie slyszal. Raz uslyszal i przez cala lekcje biegalismy wokol boiska ;). |
Witam!
Ja mam taką sprośną facie od reli. I pewnego dnia wymyślałem coś takiego. Krzycze Sienia (od nazwiska) raz, dwa, trzy szukasz!! I wszyscy wybiegli z sali... Albo podchodze... Sienia syf... i wszyscy na koniec sali pod ściane. Ta facetka jest zakręcona. Najczęstszy jej tekst to .. "jak ja mam prowadzić lekcje w takich warunkach, no powiedz mi, Łukasz..." Albo to... Wsumie jestem taką osobą w klasie co każdy mnie slucha i wogole. Podchodzi do mnie dyrektorka i to ... Wszyscy rozmawiają tylko nie Ty, powiedz mi dlaczego.... Wstaje... wszyscy cicho... prosze pani, ależ Oni tez nie rozmawiają. Albo na reli.. (to coś z Sieńską) wchodzi dyrka i mowi do sieni co pani robi? Dyktuje pytania na sprawdzian. I dyrka zaczęła sie pluć... a mialo byc na klase... za to że krzyczy na cala szkołe. Albo moj znajomy ma uwage..."Odzywa się nie proszony, śpiewa piosenki religijne i satanistyczne, modli się na lekcji i powiedzial " A idź w pizd* Ty krowo pastewna "... .... Szkoda gadać... |
Cytat:
Cytat:
|
Witam!
kolezanka to mogla co najwyzej powiedziec, ze widziala takowa, bo sama to fizycznie pyty miec nie mogla... |
Cytat:
|
To kiedys w podstawowce kolega dostal uwage od ksiedza do zeszytu uwag:
"Artur spytal sie kolezanki czy ma owlosiona pyte" |
moj siostrzeneniec dosatl uwage ostatnio:
"sprowokowal kolege, a ten pogryzl mu noge" |
diobre mojemo qumplowi ostatnio wpisała ze sie bezczelnie odzywa do nauczycieli a on sie tylko zapytał czy mogą juz zejśc so szatni
|
Nauczycielka matmy
"Przewodniczący, ryczący, kwiczący" "Ryczy niczym lew" Po przypadkowym przewróceniu się krzesla wisala kumplowi "Umyślnie niszczy sprzęt szkolny i bezczelnie klamie ze to przez przypadek" a ona nawet tego nie widziala bo poprawiala kartkowki. |
Cytat:
a w trudnijsze partie gor... no to nie mamy o czym gadac... deszcz, plecak 12 kilo, wsio mokre ty idziesz do schroniska... to jest to... ale nie zaprzeczysz mi ze okolice zakopca sa mega wsiowe i zadresione. |
Nauczyciel od fizyki:
"Dlugosci swiatla nie da sie zmierzyc ale wy musicie" :spoko: Nauczycielka od rosyjskiego (kolega mi opowiadal) "Jak czytasz *****u? Jeszcze raz tak zrobisz to ci leb rozwale" |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01. |