![]() |
Nie mogę odpalić GG
Ilość załączników: 1
Hejka
Od wczorajszego wieczoru nie mogę odpalić GG... (patrz obrazek) nie wiem co się dzieje, próbowałem resetować itp. ale nic nie pomaga, kiedyś już miałęm na komputerze ten problem, ale po zresetowaniu wszystko było oki. Czego to może być wina ?? Pozdrawiam |
a ktora masz wersje?
jest nowea 6.0 [built 141] moze zassaj ta i sproboj wtedy. |
na starych wersjach gg nie polączy sie bo jeakieś są nowe ustawienia gg
|
Cytat:
Cytat:
|
jakos na Tlenie 5.00.1.1 gg dziala :)
|
Hmmm... to chyba nie jest wina wersji. Mam od jakiegoś już czasu 6.0. Teraz GG nagle zaczelo działać. Jak wyłączyłęm i ponownie włączyłem, program znowu nie działa prawidłowo (patrz obrazek na samej górze). W jednym zdaniu ujmując, raz działa, a raz nie. :/
|
LUDZIE ale dupna aktualizacja gg banner reklamowy w głównym oknie programu :(
|
|
panowie odrobinę przesadzają z pazernością.
nic nie robią, a ciągle im mało. porównajcie tlen i gg. praktycznie nie ma tygodnia, żeby nie wyszła nowa wersja. a tutaj... 2 miesiące dodawali baner reklamowy :ysz: w wersji 7.x zapewne dodadzą jeszcze banery po bokach i na dole :P niedługo będzie trzecia rocznica mojej obecności na forum :D |
Faktycznie nowy GG jest jakis trefny... nie ma to jak konnekt
|
taaa... konnekt i wszystko jasne :spoko:
|
No ja musze powiedziec ze ostatnio z tlena na konnekta sie znowu przesiadlem... :)
pozdro ;) |
proponuje jednak mirande im - i zadnych banerow, gg, tlen i icq i setki innych protokolow obsluguje, smsy na caly swiat, tysiace (doslownie) dodatkow jakie tylko sobie mozna zamarzyc... bajka
konfiguracja zas nie jest taka straszna - na pewnym portalu, ktorego nazwy tu podac nie mozna, jest bardzi dobry (imho) poradnik dla poczatkujacych, a druga instalacja jest juz bezproblemowa, zreszta mozna sobie zrobic wlasna rarujac folder instalacji :P |
ja jade na mirandzie...testuje ja.
Ale narazie nie mgoe sie przyzwyczaic. Najlepiej zainstalowac narazie gg (najnowsze ze stronki) i baner kilerem (ten co yankee):) |
Martwe GG
Kupiłem nowy dysk , zainstalowałem WIn Xp i nie mogę "za chińskiego Boga" zainstalować GG. Ściągam z serwera najnowsza wersję, programik się uruchamia, pyta o ustawienia i ....... znika. Nie mogę go włączyć. Klikam na ikonę GG, nic się nie dzieje.
:o Jakby ktos miał mądry pomysł to ...... dzieki! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |