![]() |
Nagrywa nawet ale chyba coś z odtwarzaniem !! Litek 411S
Witam ,,, po licznych perypetiach mam znowu liteona 411 S i teraz problem jest innego typu...
Po nagraniu płytek , typu Verbatim basf i sprawdzeniu ich na Litku 411 NERO SPEED DISC pokazuje bardzo poszarpaną linię, o ile wiem to nie powinna taka być, a szczególnie że tą samą płyte włoże do sprawdzenia na LG DVD i tam linia nie jest poszarpana. Problem: Litek tak jakby nie mógł czytać swoich własncyh płyt ... O co może chodzić ? pozdrówka |
Cytat:
Płyty Emtec nie są zbyt dobrej jakości :( |
na każdym litku jest to samo to taki ich urok przetestuj w innym napędzie i będzie ok
|
@pecaczek
O ile dobrze pamiętam to ty tą aferę z sądem robiłeś i że byłeś oszukany. I po co się kłuciłeś i nie brałeś tego nowego modelu. Wracając do tematu: każdy sprzęt czyta inaczej, spróbuj w innym cd romie i nie wierz zbytnio testom cd speed bo są one bardzo rózne i prawie każdy wygląda inaczej mierząc tą samą płytę. Potestuj kprobe. |
buahahahahhaaaaaaaaaaaaaa
hahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa Masz co chciałeś dziadu, trzeba było brac 451!!! HA buHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :spoko: |
spokój ma być!
... bo inaczej WRÓCĘ :chytry: |
:spoko:
|
:zeby: :zeby: :o
|
Kurde, tytus, nie robmy wiochy z kazdego postu tylko dlatego, ze komentuje cos pencaczek. szanujmy to forum, bo wszystkim nam chyba jednak zalezy na tym, zeby bylo to zrodlo informacji a nie jedynie pokaz swoich antypatii do innych.
@pencaczek rzuc tu jakis wykres z kprobe, moze przesadzasz z tym "poszarpaniem", popatrzymy. poszarpany to chyba troszke moze byc, zalezy tylko jakie ma wartosci maksymalne generalnie, jak sadze kowanski slusznie zauwazyl, - emtec to nie to samo co slynny niegdys verb |
No niestety nagrywarka nie chodzi ,,, już drugi model, na przykład po nagraniu DVDRW verbatima nie można wogólle uruchomić testu pisze ERROR unrecovered disc coś tam, drugi litek fabrycznie zwalony :) ciekawe ile jeszcze sobie modeli zobaczę :) no nie ma sensu wstawiać wykresów, bo wykresy są niektóre tylko trochę a niektóre poszarpane bardzo poważnie niektóre całkiem przerwane, nagrywałem na emtec verbatim, akoss, tdk, i na szitach, ale na takich najtańszych najlepsze testy wychodzą :) WYkresom może i nie ufać ,,, ale to sie sprawdza żę jak jest płyta z wykresem do niczego to się pojawia długi czas odczytu filmy zarywają mi i takie tam więć coś jest ewidentnie nie tak... ojj znowu dym....
pozdrawiam |
:zeby: :zeby: : ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
:spoko: |
Cytat:
|
Tytus osiołku chyba nie zdajesz sobei sprawy jako sprzedawca z powagi sytuacji = drugi napęd fabrycznie zwalony!!!!
|
Cytat:
drugi napęd i to samo? nie wydaje mi się ,ja mam dwie nagrywarki tej firmy i obie pracują bez najmniejszego problemu. |
Cytat:
Szczerze mowiac to sam sie uparles na ten model ... Mysle ze nie bylo warto... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44. |