Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kulawa łapa Heyah (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kulawa-lapa-heyah-34292/)

woitas 29.04.2004 07:12

Kulawa łapa Heyah

amatorom tego pakieciku polecam ten artykuł.

ręce opadają.

Pawel_k 29.04.2004 07:59

"tylko proste i uczciwe zasady" skad ja to znam [TPSATPSATPSATPSATPSATPSATPSATPSA] :D :D :D

smolik 29.04.2004 11:35

Moim komentarzem do tego artykułu będzie tytuł gadżetu oferowanego w ramach rekompensaty "Gnój" (bez obrazy dla autora)!!! :telefon:

pykson 29.04.2004 11:35

o tym, ze sa takie opoznienia w Heyah slychac juz od dawna. ale nawet ten artykul nie wyjasnia do konca przyczyny tego odchylu. niedobrze sie robi, jak sobie pomysle, jak sugestywna moze byc reklama - jakos naiwnie uwierzylem w te "uczciwe zasady".
teraz jednak widze, ze dobrze zrobilem, heyah na mnie jeszcze bedzie musialo poczekac, moze sie nie doczeka... zreszta, nie chodzi o tylko mnie, taki numer z "wielka uczciwoscia" z pewnoscia zniecheci wielu potencjalnych klientow

a tak na marginesie to koles wytrwale drazyl temat, i, szczegolnie za koncowe akapity artykulu, GRATULACJE!

CIAPEK 29.04.2004 11:44

rzeczywiście nieciekawe postępowanie Heyah. :/

Jak dobrze mieć Plusa na abonix ;)

memorando 29.04.2004 12:18

Cytat:

Napisany przez woitas
amatorom tego pakieciku polecam ten artykuł.

ręce opadają.

Woitas gdybym miał czas i niebył zmęczony wczorajszą podróżą z Golubia już dawno Erę podałbym do sądu a jak wiesz Heyah a Era to to samo jedne wielkie gówno...Jak znajdę czas podam ich do sądu a na razie siostrunia pisze pozew dla mnie o odpowiedniej treści może prawnika sędzinę posłuchają jak zobaczą pełny sprecyzowany prawniczo pozew bo mi ręcę opadają na ten kraj i wszystko co się tu dzieje jedno wielkie gównoooooo i heyah i era i tpsa z pkp wrr

CIAPEK 29.04.2004 13:08

hehe memorando :)
Twardo trzeba a jak :zeby:

memorando 29.04.2004 13:40

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
hehe memorando :)
Twardo trzeba a jak :zeby:

placę abonament za erę , i nic niewidzę pokazali swój niski poziom , wiec do sądu ich podam , moze zmądrzeją , ja im niepopuszczę , albo jesteśmy w uni , albo w kraju podobnym do afryki , gdzie murzyn niewie co to jest komórka :)

kraluk 29.04.2004 14:23

Ale mi afera. Zawsze wiedziałem, że wszelkie esklepy to syf...

memorando 29.04.2004 15:49

Cytat:

Napisany przez kraluk
Ale mi afera. Zawsze wiedziałem, że wszelkie esklepy to syf...

tu się mylisz...komputronik wyslal klawę logitecha z myszką mx700 pięknie opakowane i nawet jak napisalem maila z zapytaniem odpowiedzieli po 10 minutach co faktycznie w polsce zadziwić może....

Y@nkee_PL 29.04.2004 16:24

no to zycze powodzenia w sadzie, za 2-3 lata napisz nam jaki byl wynik :D

memorando 29.04.2004 17:13

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
no to zycze powodzenia w sadzie, za 2-3 lata napisz nam jaki byl wynik :D

za 6 miesięcy jak w szczecinie się będzie odbywać i daj se siana ja niechcę o tym myśleć milego dnia yanke pozdrów tośkę

Y@nkee_PL 29.04.2004 17:34

juz sie obraza, przeciez wiadomo jak u nas z sadownictwem ;)

przemo_one 29.04.2004 18:20

heh mialem cos takiego z tepsa jak mi neostrade zakladali tia dzwonilem ze nie dziala a mowili ze dziala i oni mowili ze maja racje paranoja

memorando 29.04.2004 18:37

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
juz sie obraza, przeciez wiadomo jak u nas z sadownictwem ;)

mam siostrę w sądzie dlatego mówię o szczecinie że potrwa do 6 miechów po znajomosci nieobrażam się ucmkaj tosię ode mnie:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23.