![]() |
Nowa szata CDRinfo.pl - Wasze opinie
Jak w temacie. Co sadzicie o nowej szacie? Podoba sie, nie podoba sie, co byscie dodali/wyrzucili/zmienili itd.
Propozycje nowych styli bardzo mile widziane. |
ta czarna "szpara" miedzy postami chyba jest zbedna
Generalnie wszystko jest kwertia przyzwyczajenia, ja juz nawet nie pamietam jak to bylo ze stara szata. |
Ja nie widzę żadnej różnicy :(
|
jak Patrixs - co sie zmienilo?
|
ale tu chodzi o wyglad strony glownej a nie forum - lol :D :D
-edit- sephia - ten brazowy mi sie z g... kojazy :blee: zupelna parodia oderwanie od dawnego stylu strony [i forum] :( blue navi - juz lepiej jakos ujdzie ale ten niebieski to zly odcien [lepiej zastosowac ten z forum ;)] old style ;) - nie taki old bo te belki sa z blue navi a to jest juz wogole zle i pomylone, teraz strona przypomina jakis serwis oc/o kompach a nie o cdr [stracil swoja wyjatkowosc] :( |
nowocześnie, logo z bardzo fajną czcionką "cdrinfo", ale...
za dużo czarnego, dla mnie troche za ciemno. Tak... zawsze wszystko było ok i jest ;) |
Jak wszedlem na stronke, to nie bylem na poczatku pewien czy to ta stronka;). Mi sie podoba, ogolnie wszystko to kwestia przyzwyczajenia, ale jest OK.
|
aaa, faktycznie zmiany :)
calosc ok, ale jakos nasuwa sie skojarzenie ze stronami poswieconymi grom (mi konkretnie z DeusEx) generalnie cool, ale tylko old, reszta jakos mi nie przypadla do gustu |
A gdzie sie zmienia style? W panelu uzytkownika, czy gdzies bezposrednio ze strony, bo jakos znalezc nie moge...
|
na stroniw w prawym menu na dole
edit: czero mnie wyprzedzil edit2: a teraz post zniknol... edit3: a teraz sie pojawil pod moim... ale puzzle :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Bardzo fajna oraz bardziej przejrzysta. Używam sephii.
|
Za bardzo się przyzwyczaiłem. Czarna rulezzzzzzzz ;)
|
Mi podobala sie bardzie Stara[Ale Stara Stara] szata graficzna, choc ta jest przejzystrza....nie podoba mi sie nagluwek/rysunek z napisem Cdrinfo.pl, moim zdaniem stary byl lepszy, i oczywiscie biore pod uwage tylko stara kolorystyke......bo tamta jest okropna......A mozecie zrobic jeszcze do wyboru....taaaaa Stara Stara[czyt. przed zmianami.....]......????
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |