Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sie stalo z Thanatos'em?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sie-stalo-thanatosem-34554/)

CobraVerde 10.05.2004 11:53

Cytat:

Napisany przez para
Dokładnie komentarz dotyczył Gamejacka 4 (testu w Komputer Świat).
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia, ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.

nie jestem autorem tego testu ale uraziły mnie niektóre sugestie i pomówienia dotyczące mojej redakcji, więc poprosiłem Thanatosa o większą rozwagę - on zarzuty powtórzył, więc obiecałem mu, że nie puszczę tego płazem bo taka wypowiedź człowieka teamu CDRInfo.pl to przegięcie. i nie było to raczej straszenie sądem... a ciebie nie nazwałem burakiem ;) jak nie pamiętasz mojej filipinki pod m.in. twoim adresem to sobie przypomnij, bo nadal tam jest w komentarzach...

memorando 10.05.2004 11:06

Cytat:

Napisany przez Ormianin
upsss! sie porobilo... czasy jakies takie nadeszly ze ludzie sobie do gardel skacza!

No właśnie Thanatos nic niezrobił i go styrał dziwny jest ten świat:)

Ormianin 10.05.2004 11:02

Cytat:

Napisany przez para
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia,
ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.
Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda.

upsss! sie porobilo... czasy jakies takie nadeszly ze ludzie sobie do gardel skacza!

para 10.05.2004 07:53

Cytat:

Napisany przez eloise
można wiedzieć o jaką wypowiedź chodzi?

Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia,
ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu.
Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda.

Bartez 09.05.2004 19:41

Cytat:

Napisany przez eloise

Komentarz dotyczacy newsa na stronie glownej. Komentarza juz nie ma, sytuacja zostala wyjasniona i wszystko jest w porzadku.

Thanatos troche nieodpowiednio postapil odbierajac sobie prawa i nikogo o tym nie informujac z pozostalych uzytkownikow. To tez juz zostalo wyjasnione i mam nadzieje, ze drugi raz taka sytuacja sie nie powtorzy.

Wyszlo na to, ze kolejny Admin odszedl, bo pewnie mial jakies zatargi z "gora", co jest oczywiscie calkowita nieprawda. No i jak widac psuje to atmosfere i "gora" jest nieslusznie oskarzana...

To tyle oficjalnych wyjasnien, pozdrawiam.

eloise 09.05.2004 18:59

Cytat:

Napisany przez BD
Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum

Pawel_k 08.05.2004 21:34

im dalej w las tym wiecej drzew....

KarolluZ 08.05.2004 21:28

Nie było mnie tu troszkę czasu i już jakieś afery...hmmm....

.::piotrek::. 08.05.2004 21:22

Oj dziwne, dziwne rzeczy sie dzieja na tym swiecie.

BD 08.05.2004 21:01

Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum

mr_spock 07.05.2004 18:19

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<

uuuuu, ostro bylo :blee:

MacGyver 07.05.2004 18:12

Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<

mr_spock 07.05.2004 17:34

memorando od dawna mial problem ze spora iloscia negatywow... zalozyl nawet kiedys topic o tym... ale to, ze zniknely jego posty?? :blee:

Smartek 07.05.2004 17:25

Moze memorando znowu ma "dola", ze tak powiem... i uzala sie nad swoja osoba - i robi tak, zebysmy go zaczeli szukac? :D
pozdro ;)

MacGyver 07.05.2004 17:00

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=34558

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51.