![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No właśnie Thanatos nic niezrobił i go styrał dziwny jest ten świat:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeden z forumowiczów (jak się domyslam autor tego testu) zaczął straszyć Thanatosa sądem, bo nie spodobała mu się jego opinia, ja zostałem nazwany jedynie burakiem czy coś w tym stylu. Thanatos się później wycofał z tej wypowiedzi i przeprosił. Ale już go nie ma niestety. Szkoda. |
Cytat:
Thanatos troche nieodpowiednio postapil odbierajac sobie prawa i nikogo o tym nie informujac z pozostalych uzytkownikow. To tez juz zostalo wyjasnione i mam nadzieje, ze drugi raz taka sytuacja sie nie powtorzy. Wyszlo na to, ze kolejny Admin odszedl, bo pewnie mial jakies zatargi z "gora", co jest oczywiscie calkowita nieprawda. No i jak widac psuje to atmosfere i "gora" jest nieslusznie oskarzana... To tyle oficjalnych wyjasnien, pozdrawiam. |
Cytat:
|
im dalej w las tym wiecej drzew....
|
Nie było mnie tu troszkę czasu i już jakieś afery...hmmm....
|
Oj dziwne, dziwne rzeczy sie dzieja na tym swiecie.
|
Thanatos sam zdjal sobie uprawnienia na forum po tym jak w zwiazku z jego wypowiedzia przyszla oficjalna skarga z jednej z gazet. Sam nie rozumiem takiej decyzji bo wystarczylo tylko wyjasnic sprawe a nie blokowac sie na forum
|
Cytat:
uuuuu, ostro bylo :blee: |
Sprawa dotycząca memorando jest wyjasniona >>>TU<<<
|
memorando od dawna mial problem ze spora iloscia negatywow... zalozyl nawet kiedys topic o tym... ale to, ze zniknely jego posty?? :blee:
|
Moze memorando znowu ma "dola", ze tak powiem... i uzala sie nad swoja osoba - i robi tak, zebysmy go zaczeli szukac? :D
pozdro ;) |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |