![]() |
Jak tam maturka??
Dwie godzinki temu skonczylem pisac mate. Zadanka banalne.
A jak u Was drodzy maturzysci :) ?? Gdzie planujecie studiowac. Pozdr |
... ja napisałem 22 lata temu, z tego co pamiętam dobrze poszła :) 8)
|
a ja dzisiaj nie pisalem 8). Zostaly mi tylko ustne ;).
|
A ja pisałem z historii temat "Wydazenia polityczne w Polsce i na świecie w latach 1956-1989 i ich wpływ na codzienne życie obywateli PRL". Na ściagach wszystkie potrzebne daty, reszta w głowie i jest git :)
|
Ja pislem gegre. tematy - rolnictwo w PL, ropa naftowa, UE i euroregiony
Wpadlem troche w panike... wszyscy siagali, a ja polalem sprawe nic sobie nie przygotowalem, a w necie tez nic niebylo :( Zobaczymy... w pon mam wyniki... z natury jestem czarnowidzem... nei zdziwil bym sie gdyby byl remis 1:1 ;) |
Ja musze swoj odpis odebrac z Politecha. Skonczylo sie tak ze mam zdana mature ale jestem bez papierka !! :)
|
Mi zostalo jeszcze ok. 5 lat wiec za pare lat opsze jak mi poszlo.
|
ja jesli nawet zdam, to nie wiem czy dostane papierek... wisze troche rzeczy w szkole - rok skladek nieoplacony, cos jeszcze chyba w bibliotece... zobaczymy :)
|
Mi zostalo jeszcze ok. 5 lat wiec za pare lat opisze jak mi poszlo, a wam zycze powodzenia na ustnym. ;)
|
A czy przed sesja na UW tez bedzie taki temat ?? ;)
|
Chcialbym zeby takie zadania byly na Politechnice Gdańskiej :)
|
... ja pisałem 2 lata temu ... jakos poszło :) ... ale drugi raz nie chciał bym tego powtarzać ... studiowanie to jest życie :D ;) :spoko: :piwo:
|
No i jednak gdzieś przecieki były :)
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5245519 ...::Update::... I jeszcze jedno Cytat:
|
zdałem 7 lat temu :D, to były czasy
|
a ja zarąbiście zdałem maturkę rok temu ;)
studia to jest to :piwo: długie wakacje ... ale przed i w trakcie sesji to nie ma zabawy :( to jest prawdziwy hardcore :o wolałbym co pół roku zdawać maturę niż co pół roku mieć taką &^%$ sesję :ysz: matura - ehh to były czasy ... ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:01. |