![]() |
Ile dalibyście za numer telefonu komórkowego?
elo,
luknijcie na aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25314444 Zanim jednak to zobaczycie to odpowiedźcie na pytanie: Ile jesteście skłonni dać nawet za fajny nr telefonu komorkowego? |
chyba ich powaliło.
Ile bym dał? Nic to bezcenny numer. Mam możliwość zmiany numeru GG na czterocyfrowy, ale nie chce. Epol może znasz się na allegro... dasz nam znać jak się zakończyła ta aukcja i za ile poszedł numer. Jestem ciekawy. |
Ok.
Jak oglądalem ją 30 minut temu to było jeszcze 120 tysięcy. A teraz to chyba sobie już jaja robią. Kiedyś akucje kończyły się na 20tysiącach i tamtego już nie mogłem zrozumieć A co dopiero tego. |
10 zloty :)
chociaz za moj dalem 1zl :) 696***666 :D |
120 tysiecy za jakis numer??? Niezle typy...
Za to mozna kupic 2 dobre samochody, nie rozumiem tych ludzi. |
nie liczylbym na to ze ta transakcja dojdzie do skutku
jaja se ludzie robia. jeszcze 15k - 20k bylbym w stanie zrozumiec. ale 120k ?? niemozliwe. nic z tego nie bedzie |
Widać, że nie jesteście obeznani z cenami złotych numerów. Obecna cena (120 tysięcy) to nie jest wcale dużo za taki numer i z pewnością cena jeszcze wzrośnie o kilkanaście tysięcy, jeśli nie więcej.
Chyba nie sądzicie, że ktoś sobie kupuje taki nr tylko do użytku prywatnego.:wow: Oferta jest przeznaczona dla średnich i dużych firm, dla których wydatek kilkuset tysięcy złotych na nr telefonu to tylko część kampani marketingowej. |
to powiedz co za ***** kupi tak złoty numer z heyah??
Infolinie sobie zrobią przy uzyciu telefonu na karte?? nie bądźmy śmieszni. Ciekawe jakie frimy biorą w tym udział? Chyba zakłady mleczarskie z Koziej Wólki :D Ceniące sie koncerny takie numery załatwiają sobie po cichu z operatorami jeśli mają taką potrzebe. Twoja wypowiedź ZiP nie przekonała mnie aby uznać tą akcje za normalną. Inna sprawa, że jak ktoś wyda tyle na taki numer to musi mieć w tym interes, ale jaki? To nie wiem... chyba z nudów! :D |
pomyslcie ile bedzie wynosila prowizja allegro :D
Dlatego to chyba nie sa zarty! |
to jest chore i tyle :)
|
zapisujac sie mialem do wyboru z pieciu numerow, pokazala mi babka na ekranie i kazala mi jeden wybrac. 590-3241 moim zdaniem bardzo prosty.
|
Prowizja wyniesie "jedyne":
91 zł plus 0,5% kwoty powyżej 5000 zł |
Patrzac na nick drugiej teraz oferty od gory nie mozna sie nie zgodzic ;)
Dziwna jakas ta aukcja, to fakt. Wiem natomiast, ze jest jeden sprzedawca na allegro, ktory ma dosc ciekawe numery Heyah, ale ceny rzadko przekraczaja 100 zlotych, gora 150. I to dla mnie jest normalna cena. A prawie 700 tysiecy? Nie no, bez przesady... |
Ilość załączników: 1
:D ^_^
ale ma wziecie 8) |
Cena się ustabilizowała na kwocie 999999999,99 :) to chyba max
niezły lol ps. trochę się zagapiłem na tą aukcję i Y@nkee mnie wyprzedził :) Gdyby mogli to pewnie licytowali by do tryliona albo do ... ??? :) :) :) 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:57. |