![]() |
Nie otwiera się strona
Hejka,
W komputerze są dwie karty sieciowe, do jednej dołączony jest modem internetowy a do drugiej mam podpięte dwa komputery. Internet jest udostępniany. Wszystko działa pięknie, że palce lizać, ale problem w tym że strona www.ceti.pl otwiera się tylko na komputerze które ma bezpośrednie połączenie z internetem, a na pozostałych, którym udostępniam sygnał nie można tej strony odwiedzić. Pozostałe strony otwierają się bez problemu. Nie mam żadnego programowego firewalla. Proszę o pomoc. Dzięki Pozdrawiam |
Hmmm... nikt nie ma żadnej koncepcji, ani anty... koncepcji ? ;)
|
najlepsza koncepcja sa platki roz, delikatne kadzidelko, jedna swieczka w koncu pokoju i jedwabne przescieradla.
a najlepsza antykoncepcja jest wstrzemiezliwosc, a jak ktos woli to szklanka wody... zamiast :) |
Nie można jednak zapominać o innych środkach anty koncepcyjnych, ale o tym później.
Ale wracając do tematu zasadniczego, czy wie ktoś dlaczego tak się dzieje (i nie chodzi mi o płatki róż czy jedwabne przescieradło tylko o to co w poscie pierwszym) :) Pozdro |
Cytat:
|
d... i co dalej ?? :D
|
Cytat:
|
a myslisz ze jak bedziesz uzywal srodka d--- to nie zlapiesz chorobska?
zlapiesz i to pewnie szybciej jakbys go nie stosowal. sprawdzonym, stuporcentowym, najlepszym srodkiem jest jak juz wsponialem wstrzemiezliwosc czyli przyslowiowa szklanka wody. nawet od Renii Rączkowskiej mozna sie nabawic syfu jakiegos - ot ostrzezenie ze nie wszytko co sie swieci to zloto, czy jakos tak. |
eee... w kolejce u lekarza tez mozesz sie czyms zarazic :)
|
Najlepszy jest durex. :spoko:
|
NEW Cares tez ujdzie... a jeszcze na piwko wysraczy :)
|
Hmmm... czy ja wiem, wydaje mi się, że na zabezpieczeniach (w języku komputerowym - firewall'u) nie ma co oszczędzać, bo jak przynajmniej jeden "robaczek" się przedostanie to może dojść do "zainfekowania" systemu (jajeczka).
:D |
Dlatego albo idzie sie do przypadkowej "kafejki" i wtedy niech sie martwi wlascisiel, albo pracujesz na swoim starym, dorym sprzecie, ktory bardzo dobrze znasz i ewentualne problem zainfekowania systemu nie jest az takim dramatem :)
|
kazda nieumysla infekcja nie jest wskazana...
jakbys ty sie poczul, ze przypadkiem wpuszczone cie do systemu, ze przypadkiem wydostales sie na zewnatrz, tak jak ostatno pisali o jakims robaku, ze wcale nie mial ujrzec swiatla dziennego (chyba sasser albo cosik innego). a juz o kafejkach to dajcie spokoj, brud smrod i ubustwo... myszki brudne uchrzanione w czym popadnie, klawisze nie lacza, sluchawki nie dzialaja, monitory poprzypalane fajami, wolne lacze. no chyba ze sie pojdzie to takiej dla "elyty" to juz co innego, ale po co przeplacac? |
Cytat:
:D Święte słowa :D ale powinno być - "kafejkach" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |