![]() |
Motor wcale nie jest szybki
|
Cytat:
|
przy takich predkosciach, to juz czesto nie ma sprawnych organow do pobrania... :)
|
Ten na motorze się na pewno zdziwił. :o
|
czy mi się wydawało czy ten w samochodzi miał 260 KM/h ???
|
Nom pocisakal ta Audicom S4[chyba tak wynika z nazwy pliku, i prawdopodobnie 4x4], bo ona nitro chyba miala.... ;)
|
Motocyklista na pewno sie wkurzyl, i pewnie go potem jeszcze gonil :)
|
Cytat:
pod koniec to chyba na liczniku skali zabrakło ;) ale jakby sie rozpierdykali to wyglądaliby jak szproty w puszce we wlasnym sosie :) pozatym zdaje mi sie, że lekko zajechali droge motocykliście mijając go... PS chętenie obejrzałbym nagranie samochodu skyline podczas wtrysku nitro ;) |
To ja coś od siebie dorzucę:
http://www.tess.pl/audisport/galeria...lki_270kph.avi PS. Jeszcze nieoglądałem ... własnie sciągam ;) |
Kiedyś oglądałem filmik na którym koleś motorem do 300 km/h się rozpędził, mam go gdzieś na kompie jak by ktoś chciał to wrzuca na swoje FTP i podam adres. Pozdro.
|
Cytat:
... kierowca miał może kamerę na kasku ?? ... i było widać licznik i drogę przed nim ?? ...oraz drzewa na boku ?? |
Fua która tak jechała to któryś z modeli S ze stajni Audi. Ta bryka zamknęła licznik jechała 280 km/h. Ktoś zdjął ograniczenia.
Braciak ma gdzies na płytkach filmik jak jakiś japoniec pomyka 345 km/h. Ogólnie japońcy mają najepsze inajszybsze fury. |
a znacie Haiabuse czy jakos tak, przez pewien okres czasu byl najszybszym motocyklem swiata.
a teraz sedno mojej wypowiedzi. wiecie gdzie sa Kielce? kolo Kielc sa Nowiny - taka wioska przelotowa, jedzie sie przez nia do Krakowa. no wiec koles mial wypadek na Haiabusie. motor w jednej calosci oczywiscie... ale kierowca... glowa byla jakies 20metrow od wypadku, dlon odpadla po drodze, no a reszta konczyn byla niezle posupelkowana ze soba... ot, kolesiowi glowa odpadla od predkosci, a tak na powaznie to mial wypadek... zly widok to byl, oj niesmaczny bardzo... ale i tak chcialbym miec jakiego scigacza, czoperem tez bym nie pogardzil:) |
Cytat:
Tak jest, fajnie wyglądało też hamowanie z prawie 300 do 100 (chyba) niezłe przeciążenie musiało być ;). Pozdro |
Cytat:
Swego czasu czytalem gdzies, ze przez pewien okres bylo ich 12 w PL, ale ktotko po tym tylko 4... reszta oczywiscie skasowana w wypadkach --------------------- ten filmik o ktorym mowa jest bardzo stary, gdzies na autobahn'nie krecony... podobno kolesia namierzono i zabrano prawko... :) to bylo krecone chyba dla kanalu DSF |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |