![]() |
Colin 04 Pl - udalo sie komus??
wiecie jak skopiowac Colina 04 Pl ?? pomozecie?
|
Ten temat był już z dwa razy. Użyj opcji szukaj ;)
|
byl ale nie znalazlem odpowiedzi - byly same proby, nieudane zreszta. jak cos przeoczylem to prosze o "" ;)
|
Bez problemu udalo mi sie zrobic kopie bezpieczenstwa Colina 4 PL , 1,2,3cd byly niezabezp[ieczone , 4cd ma safedisc 3,20.... uzylem Clony XXL , wczytalem profil do Alcoholer tam ustawilem safedisc 2.9x odczyt x16 , zapis x8 i wszystko git bylo, pozdro
|
Cytat:
|
Skopiować oczywiście :) ale na czym ludzie na czym kopiujecie te gry ?? :)
|
też jestem ciekaw na jakim sprzęcie poszedł safedisc 3.20 !!! ;)
|
Ivan jeżeli używałeś clony XXL to ja Ci juz życzę Wszystkiego Najlepszego !!!
|
Kulfon dobrze że sie dopatrzyłeś, Clone XXL juz od dłuższego czasu nie jest modernizowany :) i na pewnoniewie co to jest Safedisc 3.2.
|
Nie wiem jak to zrobiłem ;) ale poszło przy pomocy Alcohola z profilem SafeDisc na Teac'u W524E
|
Moja nagrywarka GCE8523B , Clony XXL wykryl SDv2 , ale w Protection_ID odnalazl SF 3.20.... w alcoholer ustwilem SF v2.9x wypalilo (x16 odczyt x8 nagrywanie) i wszystko smiga jak trzeba , pozdro
|
Ale wy macie kosmiczne nagrywarki:) ciekawe czy mój litek łyknie coś takiego.
|
wszystkie nagrywarki przegrają każdą gre i zabezpieczenie tylko trzeba mieć odpowiedni zestaw softu. a nie jakieś tam kosmiczne nagrywarki niewiadomo po ile. Ja mam Liteona i wszystko łyka niemiałem nigdy z nim problemu każda płyta nagrana chyba że sam coś s******yłem.
|
a wiecie jakie dac ustawienia w najnowszym cloneCD 4322??
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55. |