![]() |
Zależy kto co lubi ;)
Ta misja jest żywcem sciągnieta z drógiej cześci tylko grafika fajniejsza a reszta to samo, nawet w ten sam sposób ją przeszedłem jak w 2, jednego gosica udusiłem w łazience a drugiego ugotawałem w saunie. Pozdro |
Cytat:
teraz czeka mnie misja z hotelem. |
Juz przeszedłem Hitamana. Troszki sie zawiodłem, powtarzają sie misje z 1 i 2 cześci.
Grałem na Expercie i nie miałem wiekszych problemów,troszeczke za łatwo mi poszło. Na 12 misji 8 mam jako Silent Assasin no i ostatnią jako psychpata ale cóż nie było wyjscia. Pozdro |
wylaczylem efekty pogodowe i jest OK. :)
Pamietasz moze, gdzie w tej misji ukrywany jest wiezien, znow zrobilem wszystkie punkty, ale jego niemoge znalezc. Nie musisz wklejac mapki, wystarczy jak napiszesz (w piwnicy, na strychu, gdzies poza domem?);) Edit - juz sobie poradzilem :) jestem w 2 epizodzie kolejne misji ;) |
Zmniejsz Filter Post, on odpowiada za efekty swietle w grze im wiekszy tym woniej chodzi, ja mam go wyłączonego i działa pieknie :)
Pozdro |
ok... thx.
zrobilem wszystko, tylko nie w takiej kolejnosci. Moze dlatego nie moge znalesc kapitana - bo tylko to mi zostalo Juz po... po prostu przeoczylem ten statek na mapie ;) dzieki :) nastepna mapa w deszczu, strasznie mi laguje :( |
http://assasin47.w.interia.pl/mapka1.jpg
No to tak. Wychodzisz z samolotu zabijasz goscia wkładasz jego ciuchy i idziesz do miejsca zaznaczonego na mapce. W kuchni jest srodek na przeczyszczenie wlewasz go do zupy. Gostek idzie do kibelka i tam mozesz go zakilowac. Przebierasz sie w jego ubranie chowasz bron i wychodzisz. Podejdzie do Ciebie żołnierz. Idz za nim az do pociagu wsiadzi jazda. Gdy dojedzie do konca udajesz sie w lewo do statku gadasz ze strażnikiem i wchodzisz do srodka wychodzisz na gore tam sie wrewiduja i zabieraja bron wchodzisz do kajuty kapitana po paru usciskach on idzie nalac wódki ( Hitamn nie stewty odmawia) i to jest Twoja szansa. Wychodzisz podkladasz bomby i lotka. Pozdro |
OK, dzieki... w tym labiryncie nie moglem znalezc
Heh... ok... a teraz... yyy... Byl bym wdzieczny, gdybys napisal, gdzie mozna znalesc tego kapitene w 3 misji :) wrobilem juz wszystko, zostalo zabicie kapitana, ale tez nei wiem, gdzie on lazi |
http://assasin47.w.interia.pl/mapka.jpg
A o to i ona :) Aby ja znaleść musisz wejsć na drugie piętro tak ja zanaczylem na mapce dojść do kółeczka z żółtym wykrzyknikiem, zabijasz :cisza: gościa w stringach a panienka wisi sobie głową :bicz: w dół wystarczy tylko zabrac łapke. Pozdro |
wimiata, wymiata... ale gdzie jest ta panienka? :)
|
Hitman wymiata ;)
|
Jakie to brutalne :D
|
Cytat:
w jakims pomieszczeniu niedaleko wejscia ??? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |