![]() |
Muza: M2 - w bieli i w czerni (jakies 4 lata temu) :banan:
Gry: jesli z gazet sie nie licza, to... :fiu: DVD: oprocz gazet to Matrix Reaktywacja :fala: ale sie emotek obrodzilo :pirat: |
Muzyka:
Pink Floyd "Dark Side Of The Moon" wersja Super Audio CD (polecam tą wersję, Maciejowi w szczególności :spoko: ) Hunter "MedeiS" Gry: Red Faction z dwa lata temu albo i więcej, jak wyszła |
Mój ostatni zakup to gra:"Painkiler" za jedyne 19.90 zeta 8-)
|
Co do DVD. To nawet nie jest kwestia R2 - to od R1 ewidentnie zazwyczaj różni się dodatkami, zaś co do jakości to jest dyskusja NTSC vs. PAL.
Nie kupujcie tłoczonych przez (nie)TAKT. Mają tragiczną jakość (i to taki badziew zazwyczaj jest dołączany do gazet i sprzedawany w promocji). |
hehe
gra:devastation (oczywiście że z gazety :D inazcej nie ma) dvd: POSTMAN a to chyba z kompem odrazu :] kupiłem muzyka:nie pamiętam ;] chyba blendersi |
Cytat:
|
Unreal Tournament 2004 Miodzio
|
Cytat:
|
Cytat:
A w sprawie topicu: Muzyka: Sarah Brightman - Harem - absolutna rewelacja! Film: Hero - bardzo dobry Gra: PainKiller - ujdzie ;) |
komp: Battlefield Vietnam
DVD: Przystanek Alaska - Kompletny pierwszy sezon (pamietacie to ?? bomba serial) Annie Hall - z Woody Allen'em, Oscar w 1977 roku. muza: Evanescence - Fallen |
Cytat:
1. Chopin preludia opus 28 Tzimon Barto 2. Górecki 3 symfonia wykonanie Katlewicz 3. kwartety beethovena kronos quartet 4. Szostakowicz 5 symfonia Mutti 5. Arvo Part składanka 6. Brahms komplet symfoni dyrygent-Mutti Pozdrawiam:) .ps 24 maja to kupiłem brakowalo mi tej muzyki. |
muza - Bjork "Greatest hits" i TOOL "Lateralus"
film - "Requiem for a dream" i Matrix "Rewolucje" giera - painkiller pozdr.:) |
Ja w zyciu kupilem TYLKO dwie oryginalne plytki CD (obciach ;/):
DVD Budka Suflera - koncert i jakies 3 lata temu - Devil Inside (czy cos takiego) - taka gierka - z gazety extra gry chyba :D :D :D pozdro ;) |
Przed chwilą kupiłem w MM film dvd Stalingrad, wkładam do odtwarzacza i widzę że jakość filmu jest taka jak na vcd, k.u.r.w.a co oni tam sprzedają:klnie:.Jakieś przegrywajki z vcd czy jak:klnie:? Fakt że płyta kosztowała 25 zeta ale no ku... jak tak można:sciana:.
Oprócz tego obraz jest przesunięty o jakieś 3-4cm w lewo.Szok |
Ostatnio to psy2 ale nie wiem czy to mozna liczyc bo byly dolaczone do claudi, a wczesniej to kasety manetofonowe ale to chyba inna kategoria.
rotfl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29. |